Werken bij... Mazars

Gepubliceerd op: 17/06/2024

We hebben nieuws!

Met trots kondigen wij aan dat Mazars en FORVIS, een toonaangevend Amerikaans accountantskantoor, vanaf 1 juni 2024 een nieuw netwerk vormen en wereldwijd opereren onder één merknaam: Forvis Mazars. Dit betekent dat het bestaande netwerk wereldwijd nóg groter wordt.

Waar draait het om bij Forvis Mazars?

Gen Z, Gen Y… Bij ons draait het om Gen You! Bij Forvis Mazars sta jíj centraal. Dat betekent dat je bij ons niet kiest voor een baan waar je ontwikkelpad al helemaal is uitgestippeld, maar voor een werkgever die je uitdaagt om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Daarbij krijg je natuurlijk deskundige en professionele begeleiding, waarbij we kijken naar wat je kan, maar vooral ook naar wat je wilt.  

Together we are built for what’s next

Werken bij Forvis Mazars

Forvis Mazars is de grootste nieuwkomer op de wereldranglijst in decennia. Als ‘two-firm’ netwerk is Forvis Mazars uniek in de markt en biedt het flexibiliteit. Je krijgt ruimte om ideeën aan te dragen, te creëren, te onderzoeken en fouten te maken. We willen dat je jezelf bent, ongeacht achtergrond, cultuur of leeftijd. En we willen dat je samen met ons het verschil maakt. Bijvoorbeeld via onze Mazars Foundation, waarvoor je jaarlijks tijdens werktijd in kunt zetten.  

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen Mazars; je kunt bij ons aan de slag als starter of als werkstudent. Bekijk alle mogelijkheden op Werken bij Forvis Mazars - Accountants & Adviseurs

We hebben naast onze serviceline Tax, nog 5 andere servicelines; Audit & Assurance, Accountancy, Financial Advisory, Sustainability en Consultancy. Binnen de serviceline Tax kun je kiezen voor de algemene praktijk óf één van de specialismes. Denk hierbij aan International of Corporate Tax of familiebedrijven, Loonheffingen en Global Mobility, Transfer Pricing, Indirecte belasting (international trade en douane of BTW), estate planning of tax accounting.

Wat hebben we te bieden?

We hebben in Nederland op 8 van de 9 vestigingen de mogelijkheid om als tax consultant of werkstudent aan de slag te gaan. De vestigingen zijn gelegen in Eindhoven, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Enschede, Nijmegen, Den Haag en Utrecht. Wij bieden gedurende het hele jaar werkstudentschappen aan. Het voordeel voor jou is dat je hierdoor werkervaring kan opdoen tijdens jouw studie. De startmomenten en termijnen zijn altijd in overleg.

Tijdens je werkstudentschap krijg je 1 op 1 begeleiding en werk je mee met het hele team. Zo bouw je aan je netwerk en zul je ook veel samenwerken met verschillende mensen binnen jouw team.

Wat vinden onze mensen?

Wat verbaasde je toen je bij Forvis Mazars begon?

“Ik voelde mij meteen onderdeel van het team. Ik ben betrokken bij allerlei relevante fiscale vraagstukken en dit is enorm leerzaam. Hierdoor voel ik mij echt waardevol voor het team, wat ik belangrijk vind. Daarnaast staat de werk-privé balans bij Forvis Mazars centraal. Er is veel ruimte voor flexibiliteit bij de invulling van je dagen, wat een gevoel van vrijheid geeft.”

Lasse  Fröberg, Tax consultant

"Als starter kun je in het begin bij een nieuwe werkgever ervaren dat je in het diepe wordt gegooid. Dit gevoel heb ik bij Forvis Mazars niet gehad. Ik ben erg goed opgevangen door mijn collega’s. Ik kan altijd bij ze terecht voor vragen en iedereen is behulpzaam. Vanaf het begin heb ik mij direct betrokken gevoeld."

Laura Klaassen Tax consultant

Wat maakt het werken bij Forvis Mazars leuk voor jou?

"Bij Forvis Mazars zorgt iedereen ervoor dat je je snel op gemak voelt binnen het team. Je wordt uitgedaagd om zelfstandig te werken en krijgt gevarieerde werkzaamheden. Je kunt je eigen route bepalen, wordt aangemoedigd om je eigen keuzes te maken en krijgt de tijd en ruimte om te bepalen waar je interesses liggen. Zowel de doorgroeimogelijkheden als de uitstekende werk-privébalans zijn voor mij redenen om bij Forvis Mazars te werken. Je kunt op je eigen tempo doorgroeien naar je gewenste functie. "

Stijn Francken, Tax Consultant

"Tijdens mijn werk kwam ik erachter dat ik de fiscaliteit graag wilde combineren met technologie. Bij Forvis Mazars kreeg ik de steun om deze twee facetten te combineren. Maar bij Forvis Mazars draait het mijns inziens niet enkel om werken: het gedeelte met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling speelt een nog grotere rol. En ook belangrijk: naast het werken bij Forvis Mazars houd ik nog voldoende tijd over voor hobby’s, zoals sporten en het verzamelen van sneakers."

Jeroen Klingens, Tax Advisor