Commissiepunten tijdens actief-kaderweekend

Gepubliceerd op: 21/11/2022

Waarde lezers van de Circulaire. Hoewel we ons best gedaan hebben om jullie te vermaken met allerlei verschillende artikelen gedurende de eerste maanden van het collegejaar, is het natuurlijk veel leuker om ervoor te zorgen dat jullie eigen hersenen ook aan het werk gezet worden. Het actief-kaderweekend is alweer een aantal weken geleden. De balans is opgemaakt, de nodige slaap weer aangevuld en de verdiende commissiepunten zijn inmiddels hopelijk allemaal geclaimd. Naar aanleiding van dit laatste komen wij deze week met een prijsvraag. De prijsvraag luidt als volgt:

Hoeveel commissiepunten zijn er in totaal verdiend op actief-kaderweekend?

Kleine disclaimer: Alleen commissiepunten die ook werkelijk geclaimd zijn tellen mee. Er bestaat slechts 1 winnaar EN alléén reacties op deze Circulaire-pagina zijn geldig (antwoorden die worden aangeleverd via alle andere kanalen, zoals WhatsApp en de mail, worden niet meegeteld)!

Om een reactie te plaatsen, dien je in te loggen! De deadline voor het aanleveren van een reactie is 5 december om 17:00 uur.