Consumpties op de wettenbundelborrel

Gepubliceerd op: 20/06/2022

Het is alweer een tijdje geleden, de wettenbundelborrel, een borrel waarbij je het nuttige met het aangename kunt combineren. Zo denken dan ook veel leden van T.F.V. "De Smeetskring" erover, want wat was het gezellig druk in De Heuvel Gallery! Mensen die je normaal nooit ziet op Smeetskring-borrels, waren nu wél present, logisch, want wie wilt er nu niet de enige echte (gratis!) Loyens & Loeff wettenbundel?!?! Wij zijn als commissie benieuwd in welke mate jullie de fiscalisten van Smeets zien als echte zuipschuiten. 

De prijsvraag luidt dan ook: Hoeveel consumpties zijn er (ongeveer) genuttigd op de afgelopen wettenbundelborrel?
(Dus in aantallen, en zowel bier/fris/wijn inbegrepen!)

Laat jouw antwoord uiterlijk maandag 4 juli achter in een reactie en wie weet ben jij over twee weken de gelukkige winnaar, die uiteraard een bijpassende prijs verdient.

Kleine disclaimer: Er bestaat slechts 1 winnaar EN alléén reacties op deze Circulaire-pagina zijn geldig (antwoorden die worden aangeleverd via alle andere kanalen, zoals WhatsApp en de mail, worden niet meegeteld)!