SinterKerst

Gepubliceerd op: 06/12/2021

6 december; Sinterklaas heeft gisteren (op zijn verjaardag!) met pepernoten en cadeautjes lopen strooien, wat een gulle man is het op z'n oude dag. En over een aantal weken komt de Kerstman alweer met zijn zakken vol verrassingen.
Het geluk kan niet op zou je zeggen. Wij dachten als commissie ook dat Sammy zijn geluk niet op kon toen we onze prijsvraag aan hem voorlegden.  Maar daar dacht Sammy zelf anders over; hij was nog niet direct overgehaald.
Sammy kennende heeft hij gewoon wat bedenktijd nodig, en jawel hoor, meneer de voorzitter was overgehaald. Geen mond vol met alcohol, maar een mond vol met pepernoten!

De prijsvraag luidt: Hoeveel pepernoten kan Sammy in zijn mond stoppen (zónder te kauwen of te slikken tussendoor!)?

Laat jouw antwoord uiterlijk maandag 20 december achter in een reactie en wie weet ben jij over twee weken de gelukkige winnaar, die uiteraard een sinter-kerstige prijs verdient.

Kleine disclaimer: Er bestaat slechts 1 winnaar EN alléén reacties op deze Circulaire-pagina zijn geldig (antwoorden die worden aangeleverd via alle andere kanalen, zoals WhatsApp en de mail, worden niet meegeteld)!