Hoe goed ken jij bestuur LII?

Gepubliceerd op: 29/10/2021

Hoe goed ken jij bestuur LII? Misschien ken je hun diepste geheimen, zoals de dingen waar ze bang voor zijn, of je bent op de hoogte van de gênante gebeurtenissen in hun leven. Misschien ken je hun familieleden of vrienden. Interessant om te weten, maar ben je ook bekend binnen hun universitaire loopbaan? Wij zijn erg benieuwd. 

De prijsvraag luidt: Hoeveel studiepunten (ECTS) heeft het bestuur LII tot nu toe (29 oktober 2021) in totaal bij elkaar verzameld?

Laat jouw antwoord uiterlijk vrijdag 12 november achter in een reactie en wie weet ben jij over 2 weken de gelukkige winnaar, die uiteraard een prijs verdient.

Kleine disclaimer: Er bestaat slechts 1 winnaar EN alléén reacties op deze Circulaire-pagina zijn geldig (antwoorden die worden aangeleverd via alle andere kanalen, zoals WhatsApp en de mail, worden niet meegeteld)!