Even voorstellen: Circulairecommissie 21-22

Gepubliceerd op: 13/09/2021

Circulairecommissie

Beste lezers, onlangs is het 'serieuze' unileven weer begonnen. Hopelijk hebben jullie, ondanks de natte (!) zomer en de Coronaperikelen, een goede vakantie achter de rug. De colleges vinden dit studiejaar (gelukkig?) weer wat meer op de campus plaats, iets meer terug naar hoe het leven zo'n 1,5 jaar geleden eruit zag. Helaas is corona nog niet helemaal verdwenen en zit je toch nog veel uren thuis achter je laptop. Maar niet getreurd, vervelen zullen jullie je niet! De Circulairecommissie voorziet jullie namelijk graag van wat interessante, grappige en leuke artikelen. Veel leesplezier en schroom niet een leuke comment achter te laten!

Dit jaar bestaat de commissie uit (van links naar rechts): Aniek Tijdink, Twan Soons, Evelien Smits en Layla Passet.

Een (korte) voorstelronde is wel gepast. Bij dezen.

Even voorstellen: Evelien Smits (vz)

Hoi, mijn naam is Evelien Smits en ik ben 22 jaar oud. Ik ben geboren in Nijmegen, maar getogen in het mooie Maastricht, waar ik dan ook al 21 zomers lang woon. Daarnaast woon ik in een gezellig studentenhuis in (tokkie-)Tilburg, waar geregeld karaoke wordt gezongen onder het genot van een hapje en een drankje.

Momenteel volg ik de master ‘Indirecte belastingen’. Al sinds het begin van mijn studie ben ik regelmatig te vinden bij de activiteiten van Smeetskring, die altijd erg gezellig zijn. ‘Helaas’ vaak zó gezellig dat ik mezelf de dag erna de schuld geef van het feit dat mijn ruggengraat ontbreekt.... Achja, je bent maar 1 keer student toch?!?!

Mijn hobby’s zijn zingen en tennissen (en Geocachen, maar dat zegt waarschijnlijk slechts een enkeling iets ;)). Ik ben lid van Lacoste, waar ik wekelijks een tennistraining volg of een partijtje speel, en zo nu en dan een feestje meepak.  

Nu ik toch al in mijn master zit, wordt het tijd wat fiscale werkervaring op te doen. Ik ga dan ook vanaf oktober 2 dagen per week werken bij EY in Eindhoven. Spanneeeend! 

Veel leesplezier en ik zie graag jullie reacties op de stukjes tegemoet!

Even voorstellen: Twan Soons

Mijn naam is Twan Soons, 23 jaar oud en ondertussen al een tijdje actief bij de Smeetskring. Na 1 jaar in de Studiereiscommissie te hebben gezeten, heb ik vorig jaar deelgenenomen aan de Circulairecommissie. Dit beviel zo goed, dat ik dit jaar wederom onderdeel ben van de commissie. Het bestuur heeft besloten dat je bruikbare commissieleden niet zomaar bij het oud vuil zet, maar gewoon kan recyclen zoals in een echte circulaire-economie hoort.  

Dit jaar zal ik hopelijk mijn masterthesis afronden en afstuderen om aan het werkleven te beginnen. Voor het zover is zul je me met enige regelmaat tegen komen op een borrel of een andere activiteit. 

Ik hoop dat jullie onze content met veel plezier zullen lezen, geheel in een nieuw jasje door de vernieuwde website van de Smeetskring. Verder hoop ik dat we dit jaar een leuk jaar krijgen met vele leuke activiteiten. Mocht je deze missen, dan kun je nog altijd (na)genieten van de foto’s of het verslag van de Circulaire. 

Even voorstellen: Layla Passet

Hoi allemaal, mijn naam is Layla Passet. Ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Vinkeveen. Ik zit nu in het derde jaar van de bachelor fiscale economie en dit is mijn eerste jaar dat ik actief ben bij De Smeetskring. Aan het begin van mijn studie heb ik een jaar op kamers gewoond in Tilburg, maar door Corona ben ik weer thuis gaan wonen.  

In de zomermaanden ben ik vaak te vinden op de Vinkeveense plassen. Daarnaast vind ik het erg leuk om te koken en lekker te eten en ben ik ook niet vies van een feestje. Sporten houd ik iets minder van, maar ik ben zo af en toe wel in de sportschool te vinden. 

Even voorstellen: Aniek Tijdink 

Hallo allemaal! Ik ben Aniek Tijdink en heb dit jaar de eer om onderdeel uit te maken van de circulairecommissie. Ik ben 21 jaar geleden geboren in Duiven en zit inmiddels al zo'n 4 jaar op kamers in Tilburg. Sinds het begin van mijn fiscale studie in Tilburg ben ik te vinden bij De Smeetskring. Na de Lustrumcommissie, Studiereiscommissie en afgelopen jaar zelfs een bestuursjaar kan ik nog steeds geen afscheid nemen vande vereniging en heb ik besloten nog een jaartje actief te blijven.

Naast dat ik dus graag te vinden ben op diverse activiteiten van De Smeetskring, ben ik dit jaar begonnen met mijn master Fiscale Economie. Om als student zijnde toch een beetje fit te blijven handbal ik in Tilburg en loop ik daarnaast ook hard. Verder stap ik als reisfanaat het liefst zo snel mogelijk weer in het vliegtuig naar een mooie bestemming en de rest van mijn vrije tijd vul ik in met gezelligheid, een goed boek of een tripje naar de Veluwe met mijn fotocamera.  

Ik hoop iedereen snel weer te zien/spreken op de borrels!