T.F.V. “De Smeetskring” Commissieladder 2019-2020

Gepubliceerd op: 17/09/2020

Llscreenshot 2020 09 29 ladders stockfoto's  rechtenvrije ladders afbeeldingen depositphotos%c2%ae large

Zoals elk jaar is ook in het jaar 2019-2020 fel gestreden voor de commissieladder. De commissie met de meeste punten mag zich winnaar noemen van de commissieladder en komt veel eer toe. Een plek in de top 3 geeft daarnaast recht op deelname aan het commissieladderuitje, door sommigen ook wel het CoLa-uitje genoemd. De gelukkigen van afgelopen jaar waren op de eerste plaats de Studiereiscommissie, gevolgd door de Activiteitencommissie en op een respectabele derde plaats de Masterclasscommissie.

Door de grote deelname aan activiteiten is het niet geheel onverwachts dat de studiereiscommissie de grote winnaar is geworden. In tegenstelling tot de andere commissies waren zij zeer goed vertegenwoordigd op de inhousedagen. Echt mensen die bezig zijn met hun toekomst dus.

Wat ook blijkt te helpen om hoog te eindigen op de ranglijst is het hebben van blondines in je commissie. Dit zijn echte puntenpakkers. Zowel de studiereiscommissie als de masterclasscommissie konden hier goed van profiteren.

Dit maakt de tweede plek van de Activiteitencommissie alleen maar specialer. Zij moesten het namelijk doen zonder blondines. Ze excelleerden met hun aanwezigheid in allerhande activiteiten en doen hun naam daarom eer aan.

Al met al hadden de commissies hun prijs in de vorm van het CoLa-uitje wel verdiend en dus kwamen ze donderdag 17 september bij elkaar om door het bestuur getrakteerd te worden op een gezellig potje lasergamen.

Bij lasergamen heb je twee soorten spelers: de fanatiekelingen die meteen door de hele ruimte rennen, over obstakels springen en achter muurtjes wegduiken en de deelnemers die liever niet te veel calorieën verbranden en al snel voor een tactiek kiezen die bij de ervaren Call of Duty-speler beter bekend staat als ‘camping’. Na afloop van het potje werd de score opgemaakt en bleek het idee om een verbond te sluiten en samen te werken met een tegenstander, de meeste punten op te leveren.

Het uitje werd afgesloten op het terras van The Talk waar het ondanks de koude buitentemperatuur prima vertoeven was dankzij een aantal grote terrasverwarmers die op standje smeltende poolkap stonden. Na een heerlijk diner werd de avond nog voortgezet door de liefhebbers met enkele drankjes in de stad.