Inhousedag Loyens & Loeff 2018

Gepubliceerd op: 01/11/2018

Tn img 1334 large large

Op vrijdag 12 oktober zijn wij aan het begin van de middag afgereisd naar Rotterdam voor de eerste inhousedag van het jaar bij Loyens & Loeff. Daar werden we gastvrij ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Nadat ook de studenten van FIRST Maastricht en F.S.V. In Fiscalibus eindelijk gearriveerd waren, konden we beginnen met het programma.

Allereerst natuurlijk de bedrijfspresentatie door een partner van Loyens & Loeff. Harmen Zeven heeft lange tijd voor Loyens & Loeff in Parijs gezeten, maar hij is nu sinds enkele maanden weer terug op het kantoor in Rotterdam. Hij vertelde wat voor kantoor Loyens & Loeff is. Er werd vooral ingezoomd op de mogelijkheden die je krijgt om jezelf te ontplooien binnen het kantoor, dit kon natuurlijk heel goed aan de hand van het levensverhaal van Harmen Zeven.

Vervolgens zijn we in teams opgedeeld om een quiz te gaan spelen. Dit waren vragen die elkaar afwisselden tussen fiscaal inhoudelijk en leuke weetjes over het kantoor. Zo bleef het ook voor de studenten die nog minder gevorderd waren in hun fiscale studie interessant en waren er echte fiscaal inhoudelijke vragen voor de doorgewinterde fiscale student.

Nadat de winnaar van de quiz bekend was, wij hebben nog steeds onze vraagtekens of deze winst wel terecht was, hebben wij ons begeven naar “de kroeg”. Veel medewerkers schoven ook aan, het was tenslotte ook de vrijmibo. Door de toegankelijke sfeer, was het voor de studenten gemakkelijk om in contact te komen met de medewerkers. Zo konden de laatste prangende vragen gesteld worden en konden de studenten hun beeldvorming van het kantoor compleet maken.

Het was een goed georganiseerde en laagdrempelige middag. Geschikt voor elke fiscale student. Bedankt voor het organiseren van deze middag, Loyens & Loeff!