Even voorstellen: Circulairecommissie 20-21

Gepubliceerd op: 06/09/2020

Beastimg 0228 large

Beste lezers, het collegejaar is weer gestart. Zoals jullie weten zullen er dit jaar geen fysieke colleges zijn. Gelukkig is er dan altijd nog de Smeetskring die de nodige activiteiten organiseert. We raden jullie zeker aan om hieraan deel te nemen, maar als je onverhoopt niet aanwezig kan zijn dan zorgen wij van de Circulairecommissie ervoor dat je alles kan nalezen op de Circulaire site. Ook zullen wij ervoor zorgen dat de vele rubrieken van de circulaire weer gevuld worden met interessante, leuke artikelen.

Dit jaar zal de commissie bestaan uit niemand minder dan: Raoul van de Weijer, Guus Janssen, Veerle Vanlaerhoven en Twan Soons.

Even voorstellen: Twan Soons (vz)

Ik ben Twan Soons, 22 jaar oud en dit jaar begonnen aan mijn master Fiscale Economie accent indirect. Mijn roots liggen in de wereldstad Geleen te Limburg. Na vorig jaar in de studiereiscommissie gezeten te hebben (die helaas niet is doorgegaan) is dit mijn tweede jaar dat ik actief ben bij de Smeetskring. Dit jaar heb ik de eer om voorzitter te zijn van de circulaire commissie. Een commissie die in tegenstelling tot de studiereis geheel corona-proof is.

Buiten het volgen van colleges en het werken voor de circulaire commissie werk ik 2 dagen in de boekhouding en ga ik een paar keer per week naar de sportschool. Je kan mij ook altijd vinden op een smeetskringborrel of een andere smeetskringactiviteit.

Mochten jullie je dit jaar vervelen tijdens de online colleges, dan hoop ik dat jullie besluiten om een kijkje te nemen op de circulaire site.

Even voorstellen: Veerle Vanlaerhoven

Mijn naam is Veerle Vanlaerhoven en ik ben 21 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in het prachtige maar kleine Schijf, met meer koeien dan inwoners. Inmiddels ben ik bezig met de master Fiscale Economie met het accent indirecte belastingen. Na drie redelijk onzichtbare jaren bij de Smeetskring ben ik nu toch eindelijk actief geworden. Ik heb dus nog wat in te halen.

Naast dit alles werk ik twee dagen in de belastingadvies wereld en vind ik het leuk om te gaan stappen of de terrassen af te gaan. Dat zal dit jaar helaas wat minder worden. Ik kijk uit naar het komende jaar en ik hoop dat we er ondanks deze rare tijd wat moois van kunnen maken.

Even voorstellen: Guus Janssen

Hoi, ik ben Guus. Als vierdejaars actief lid ben ik inmiddels een van de veteranen van de Smeetskring en dus voor velen een redelijk bekend gezicht binnen de vereniging.

De eerste achttien jaar van mijn leven woonde ik in het bruisende centrum van het schitterende dorp Merselo (o.a. bekend van gedumpt drugsafval, laag overvliegende straaljagers en de kenmerkende geur van varkens).
Inmiddels woon ik alweer 5 jaar in Tilburg waar ik naast de Smeetskring ook actief ben bij Plato. In mijn vrije tijd kun je mij regelmatig in de kroeg vinden (mits corona het toestaat) en verder ben ik groot liefhebber van goede films en slechte muziek.

Na een door omstandigheden helaas mislukte poging om afgelopen jaar de studiereis te organiseren, kijk ik er naar uit om jullie komend jaar allemaal van sappige schrijfsels te voorzien!

Even voorstellen: Raoul van de Weijer

Mijn naam is Raoul van de Weijer. Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn bachelor fiscale economie. Ik ben sinds afgelopen jaar actief bij De Smeetskring, mijn eerste commissie was de Congrescommissie, en aangezien het congres plaatsvindt op 12 november doe ik momenteel twee commissies tegelijk.

In mijn vrije tijd drink ik graag (minimaal) een biertje bij de Smeetskring, maar ook even graag ergens anders in Tilburg of in mijn mooie hometown Maastricht. Hopelijk zullen jullie met veel plezier de stukken lezen in het Magazine van De Smeetskring. Dat je dit aan het lezen bent, is al een goed begin! Tot bij de volgende.