College Kick-off Hockeytounament

Gepubliceerd op: 30/09/2019

68965256 2342792159270546 6712000553171288064 o large

Afgelopen maandag 9 september heeft het College Kick-Off Hockeytournament weer plaatsgevonden. De eerstejaarscommise der T.F.V. “De Smeetskring” heeft dit toernooi georganiseerd samen met Asset Marketing.

Hoewel de weersvoorspellingen eerst niet zo geweldig leken, kwam het zonnetje ’s middags toch nog achter de wolken vandaan. Voor sommigen was dit zelfs nog aanleiding om flink met de zonnebrand uit te pakken. Met een paar biertjes in de hand en een heerlijke barbecue in het vooruitzicht, was het deze dag prima vertoeven op het hockeyveld.

Zoals verwacht was de Smeetskring weer goed vertegenwoordigd, waaronder zelfs veel nieuwe Eerstejaars! Er hebben vijf teams van de Smeetskring deelgenomen, één team van Sam en Front gezamenlijk en ook FIRST Maastricht en Asset Marketing waren met een team aanwezig.

Om kwart voor vier was de aftrap en werd het nog een spannend toernooi. De 2e halve finale tussen Smeetskring 5 en Sam/Front werd na een pittig potje beslist met een bierestafette die Smeetskring 5 verloor. De finale is uiteindelijk gewonnen met een eindstand van 2-0 voor Smeetskring 4.

Na al deze spannende wedstrijden ging iedereen snel door naar de barbecue waar ondertussen de winnaars werden gefeliciteerd en de wisselbeker in ontvangst namen. Als afsluiting van deze prachtige dag werd er nog even gezellig nageborreld en gedanst onder het genot van de deuntjes van DJ Loet.