Bestuur ... met

Gepubliceerd op: 04/11/2017

Tn img 20171104 wa0001 large

Op 26 oktober en 1 november was het weer tijd voor een leuke activiteit, dit keer georganiseerd door het bestuur. We hebben het hier natuurlijk over ‘Bestuur … met’. Wat we gingen doen was nog een verrassing. Vol spanning wachtten we af op wat deze activiteit zou kunnen zijn. We kregen alleen te horen dat we bij de Voltage moesten verzamelen. Al snel gingen de geruchten rond: werd het karten, lasergamen of paintballen? Onverwachts kregen we te horen dat we bungeesoccer gingen doen. Het werd dus ‘Bestuur bungeesoccert met’.

Dit hield in dat we aan een bungeetouw vastgemaakt werden en dan in een zaaltje gingen voetballen. In de wedstrijden ging het spel vaak op en neer, voor sommige teams had er misschien iets meer in gezeten. Nochtans moesten de spelers vooral naar zichzelf kijken, want met alleen balbezit kom je er niet. Hiernaast waren er een paar wedstrijden waar één team duidelijk beter was, maar dit team maakte de kansen niet af en heeft dus verloren. Na het intensieve bungeesocceren hadden we natuurlijk allemaal honger en gingen we eten bij El Caso, waar we konden kiezen uit pasta of pizza. Na het voetballen en eten was het al een uur of tien. Sommigen besloten nog om de avond voort te zetten in de stad, anderen vonden het mooi geweest en gingen naar huis. Al met al hebben we genoten en willen we het bestuur bedanken voor deze activiteit!