Aankondiging samenwerking FIT

Gepubliceerd op: 20/01/2017

Tn medewerkersfitaankondiging %281%2911111 large

Beste lezers,

Wij zijn ontzettend blij om jullie te kunnen melden dat we vanaf volgende week van start gaan met een nieuwe rubriek! Onder de kop "FIT-bijdragen" zal er iedere maand een artikel verschijnen van een medewerker van het Fiscaal Instituut Tilburg (FIT). In een artikel van 1000 à 1500 woorden zal de medewerker in kwestie ingaan op een onderwerp dat hem of haar bezighoudt. Dit onderwerp kan liggen op het gebied van onderwijs en onderzoek, maar kan ook afkomstig zijn uit de praktijk. De medewerker is vrij om het onderwerp te kiezen waarover hij of zij wilt schrijven, dus verrassende bijdragen worden het zeker!

Wij stellen het bijzonder op prijs dat we de samenwerking tussen de Circulaire-commissie van T.F.V. "De Smeetskring" en het Fiscaal Instituut Tilburg op deze wijze hebben kunnen en mogen vormgeven. Onze dank gaat dan ook uit naar prof. mr. N.C.G. Gubbels en mr. dr. M.J. Hoogeveen voor hun hulp, inzet en enthousiasme om van dit initiatief een succes te maken!

Ben jij als student ook enthousiast geworden en heb je een kritische blik en/of een scherpe pen over zaken die jou aangaan? Neem dan contact met ons op via circulaire@smeetskring.comen wie weet zie je jouw bijdrage wel terug op onze website!