The wall of never happened

Gepubliceerd op: 11/05/2021

The wall of never happened circu large

Voor iedereen die het gemist heeft, in Tilburg stond ‘’The wall of never happened’’. Hierop hingen affiches van festivals die niet door zijn gegaan vanwege corona. Nog veel erger dan een paar gemiste festivals zijn de afgelaste Smeetskringevenementen, daarom staan we in deze bijdrage even stil bij een aantal afgelaste evenementen van afgelopen collegejaar.

Studiereis 2021 naar Rome

Na de gemiste studiereis van 2020 naar Seoul, werd dit jaar weer met frisse hoop uitgekeken naar een nieuwe studiereis. Om de kans op slagen te verhogen had de Studiereiscommissie gekozen voor een Europese bestemming: Rome. Corona heeft daar al heel goed huisgehouden dus de immuniteit zou hoog moeten zijn. Ook woont de paus in de buurt, dus zouden we bescherming van de heer moeten genieten. Toch konden de gebeden van Paus Franciscus niet voorkomen dat de studiereis wederom werd afgelast. Op naar de studiereis van 2022, die kan haast niet mislukken, want driemaal is tenslotte scheepsrecht.

omschrijving

Cantussen

Donderdag 5 maart 2020 was de laatste officiële coronamaatregelvrije activiteit van De Smeetskring: de Codecantus. Sindsdien hebben we heel wat goede feestjes moeten missen. Cantussen zijn de mooiste activiteiten van het studentenleven, er is immers niets dat zo verbroederend werkt als samen een liedje zingen. Als je daar dan ook nog een klein biertje bij kan drinken is dat natuurlijk helemaal mooi. De ene cantus ging niet door, de andere werd uitgesteld en sommigen werden online gestreamd, wat qua sfeer helaas toch net niet helemaal hetzelfde is. Maar er gloort een sprankje hoop aan de horizon. Als het met de versoepelingen een beetje meezit mogen we in de zomer weer los. Vrijdag 13 augustus is de Eindejaarscantus in het Spoorpark. Bijzijn is meemaken!

omschrijving

Inhousedagen

Ook de vele formele activiteiten hebben de afgelopen periode geen doorgang kunnen vinden. Daaronder ook de vele inhousedagen. Een inhousedag is dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met je wellicht toekomstige werkgever. Corona heeft de kennismaking met bedrijven niet makkelijk gemaakt. Gelukkig hebben er wel een aantal inhousedagen online doorgang gevonden, maar toch blijft de fysieke inhousedag een gemis. Vooral de hapjes en de drankjes op de borrel die nadien plaatsvindt zullen zeker gemist worden. Hopelijk laat corona het snel weer toe om de uitstapjes naar de bedrijven te maken. Gooi de bitterballen maar alvast in het vet en zet het bier maar koud!

omschrijving

Borrels

Misschien wel het belangrijkste van de Smeetskring, de maandelijkse borrels in de thuisbasis van de Smeetskring, de Heuvel Gallery. Het ideale moment om andere leden te ontmoeten, een beetje bij te praten over het studentenleven of, voor de feestgangers, dé manier om in te drinken voor het stappen. Neem vooral een kijkje bij de media van afgelopen jaren, om her te beleven wat toen zo normaal was en hopelijk tot de volgende borrel!

omschrijving