Hoge Raadsel #1 - De enige echte Circulaire prijsvraag

Gepubliceerd op: 04/05/2020

Question mark 2492009 1920 large

Kappers, een essentie in het leven die je pas beseft als het opeens niet meer kan. De een na de ander neemt het heft zelf in handen met niet altijd het beste resultaat. De term quarantainekapsels heeft zich inmiddels al genesteld in de maatschappij. Ook de circulaire commissie ondervindt het gebrek aan een schaar door het haar. Vandaar, de prijsvraag.

De prijsvraag: hoeveel centimeter (in millimeter nauwkeurig) zijn de haarlokken van de circulaire commissie: Yosje, Jan, Loet en Remco, bij elkaar opgeteld? (Op 4 mei) Ter verduidelijking, 1 haarlok per commissielid aan elkaar gelegd

Geef je antwoord door via onze facebookpagina. Er staat een fraaie prijs te wachten op de winnaar. De deadline voor het indienen van je antwoord is vrijdag 15 mei.