Hoe gastvrij is.... Steven Koenders?

Gepubliceerd op: 06/01/2017

Tn unspecified large

Indien je het vorige ‘Hoe gastvrij is…’-artikel gelezen hebt, ben je op de hoogte van het feit dat er die welberuchte avond meerdere actieve Smeetskringleden op hun gastvrijheid werden getest. Zowel nieuwe als bekende leden kunnen aan de beurt komen. Vandaar dat wij deze editie bij oud-bestuurslid Steven Koenders hebben aangebeld.

Eenmaal aangekomen bij het flatgebouw waar Steven woont, belden we aan. Het duurde even voordat we Steven te pakken kregen door de intercom. In eerste instantie was er voornamelijk een woordenwisseling zoals: “Hallo? Hoor je mij? Hallo?”. Maar uiteindelijk werkte de technologie mee en konden we Steven vragen of we even binnen mochten komen om zijn gastvrijheid te testen. In eerste instantie moest hij even vloeken uit verrassing, maar gelukkig volgende de woorden: “Ja is goed, kom maar binnen”. Eenmaal bij Steven aangekomen werden we hartelijk ontvangen in zijn gezellige woonkamer (met Playstation) en kregen we zelfs een biertje aangeboden.

Na gezellig wat gekletst te hebben, konden we Steven wat vragen stellen.

Hallo! Stel jezelf eens even voor.

Ik ben Steven en ik ben 24 jaar oud. Ik woon alweer vijf jaar op kamers. Oorspronkelijk kom ik uit Zeddam (Achterhoek). Op dit moment zit ik in de eindfase van de master Fiscale Economie, waarbij ik enkel de scriptie nog moet schrijven. Daarnaast werk ik twee dagen in de week bij Bonsen Reuling (dat ligt dichtbij de locatie van de Zwarte Cross).

Hoe bevalt de overgang van bestuur naar weer het gewone leven?

Mijn bestuursjaar was een heel vet jaar, ik kan wel zeggen de mooiste tijd in mijn studentenleven. De overgang van bestuur naar het gewone leven ging eigenlijk wel goed. Na de zomervakantie nam ik er steeds meer afstand van, waardoor ik het niet echt meer mis. Wel zou ik het iedereen aanraden om te doen! Je leert niet alleen heel veel mensen kennen, maar je bent ook continu bezig met activiteiten, waardoor je enorm veel leert.

In welke commissie zit je en hoe vind je het?

Ik zit in de designcommissie en vind het helemaal top. Het is ook nog eens uitdagend, want ik leer er allemaal design skills. Fotoshoppen kan ik denk ik wel het best.
Met de commissie ben ik niet al te veel tijd kwijt. Enkel als andere commissies ons nodig hebben, maken we een poster of flyer. Ondanks dat ik niet heel druk ben met de commissie, blijf ik wel bij de vereniging betrokken en dat wilde ik ook graag!

Wat is je leukste herinnering die je tot nu toe overgehouden hebt aan het actief zijn binnen T.F.V. “De Smeetskring”?

De studiereizen: Skopje & Thessaloniki en Riga & Stockholm. En uiteraard de AKW’s die we hebben meegemaakt, waarbij de cantus toch altijd weer een hoogtepunt is van het weekend. Bij de leukste herinneringen hoort tevens de cantus tijdens AKW die ik zelf mocht leiden als bestuur zijnde.

Wat zijn je hobby’s?

Mijn hobby’s zijn uiteraard op stap gaan met vrienden, FIFA spelen, sport kijken op tv en series kijken.

Kook je vaak zelf? Zo ja, wat eet je dan het liefste?

Ja, iedere avond kook ik zelf en dan voornamelijk wraps! Vaak kook ik ook samen met huisgenoten.

Wat is voor jou dé typische studentenmaaltijd?

Pasta!

Waar zie je jezelf over 10 jaar?

Over 10 jaar zie ik mijzelf wel werken bij een belastingadvieskantoor en woon ik in de Achterhoek met een vrouw, twee kinderen en twee katten.

Favoriete alcoholische drank?

Bier!

Lievelingsdier?

Katten (Henk, de vrouwtjes kat bij mijn ouders thuis)

Lievelingskleur?

Blauw

Favoriete muziek?

Deep House

Favoriete serie?

Game of thrones

Favoriete boek?

Hex (horror)

Vind je jezelf gastvrij? Wat voor cijfer zou je jezelf geven?

Ja, ik vind mezelf wel gastvrij. Ik zou mezelf wel een 8 geven!

Tn steven koel thumb