Hoe gastvrij is .... Joep Doppen?

Gepubliceerd op: 16/12/2016

Foto 09 11 16 21 14 22 large

Nu de koude winterdagen weer begonnen zijn en men bezig is met de tentamens, hebben wij in het geheim gewerkt aan een nieuwe editie van “Hoe gastvrij is...?” Deze keer verrasten we een nieuw actief lid: Joep Doppen.

Op een donkere regenachtige woensdagavond in november was het dan zover, we belden aan bij Joep Doppen. In eerste instantie kregen we echter geen gehoor. We besloten het later nog eens te proberen om in de tussentijd andere actief leden een bezoekje te brengen (dus houd de site in de gaten, er volgen hierna nog een aantal leuke artikelen “Hoe gastvrij is...?”). Na een goed uur belden we nog eens aan en werd er enthousiast gereageerd door de intercom: ‘Wat leuk, kom binnen!’. Dat noemen wij nog eens gastvrijheid!

Eenmaal binnen kregen we wat te drinken aangeboden en konden we Joep wat vragen stellen.

Stel jezelf even voor

Ik ben Joep, 20 jaar oud en ik woon in Tilburg. Ik studeer Fiscaal Recht en zit op dit moment in het derde jaar.

Dit jaar zit je voor De Smeetskring in de Fiscaal Debatcommissie. Is dit wat je ervan had verwacht?

Ja! De Fiscaal Debatcommissie vind ik een ontzettend leuke en leerzame commissie.

Wat is je leukste herinnering die je tot nu toe overgehouden hebt aan het actief zijn binnen T.F.V. “De Smeetskring”?

Bij één van de borrels werd ik een keer voor de gek gehouden, waarbij ik een pakje kaarten van de grond af moest rapen.

Wat zijn je hobby’s?

Mijn hobby’s zijn m’n eigen bedrijf en voetbal kijken.

Kook je vaak zelf?

Ja, ik kook iedere dag.

Wat vind jij een typische studentenmaaltijd?

Pasta!

Werk je op dit moment en zo ja, waar houd je je dan mee bezig?

Ja, ik heb een eigen bedrijf opgericht samen met een vriend. Het werk bestaat eigenlijk uit alles wat met online te maken heeft, dus websites maken, bedrijven helpen met o.a. Facebook adverteren en online adverteren. Tevens, organiseren we om de week voor ongeveer 25 mensen cursussen over bijvoorbeeld de iPad. Dit is met name bedoeld voor ouderen, die nog niet overweg kunnen met een iPad.

Waar zie je jezelf over 10 jaar?

Dit vind ik lastig te zeggen. Ik denk wel dat ik in de advies praktijk werk. Hoe of waar weet ik nog niet.

Ga je vaak uit (en zo ja, waar ga je dan naartoe)?

Ja, ik ga regelmatig uit in Tilburg, maar ook wel in andere steden. Laatst ben ik bijvoorbeeld naar Delft geweest.

Lievelingskleur?

Blauw

Favoriete serie?

Breaking Bad, Narcos en andere Netflix series

Favoriete auto?

Mercedes G-Klasse

Vind je jezelf gastvrij? Wat voor cijfer zou je jezelf geven?

Ik denk wel dat ik gastvrij ben. Ik zou mezelf een 7 geven.

Tn foto 09 11 16 21 13 58 thumb