Het Circulairejaar 2012-2013

Gepubliceerd op: 10/06/2015

Tn circulairecommissie 12 13 large

Ik was voorzitter van de Circulairecommissie in het collegejaar 2012-2013. Samen met Geerco Bargeman, Lars Pluijm, Michelle Laveaux en Guusje Mulders was ik dat jaar verantwoordelijk voor het opstellen en inhoudelijk invullen van het verenigingsblad. Het leukste van het doen van deze commissie was de betrokkenheid die je op deze manier hebt bij alles wat er in de vereniging gebeurt. Van elke activiteit moet immers verslag worden gedaan, met bijbehorende foto’s. De soms zeer strakke deadlines waren dan nog wel eens een uitdaging. Behalve van het vele plannen en regelen heb ik ook veel geleerd van het voorzitterschap an sich, om zo eens te kunnen ervaren hoe het is om mensen aan te sturen en (op kleine schaal) leiding te geven. De stukken in de Circulaire worden immers door de leden geschreven en ervoor zorgen dat alle stukken op tijd en foutloos in het blad verschijnen vergt de nodige planning. Behalve dat het een gezellige commissie was, heb ik er dus ook veel van geleerd! Bij de vereniging zelf heb ik daarnaast ook een erg leuke tijd gehad, met de vele activiteiten en borrels die werden georganiseerd. Bovendien was er ook volop mogelijkheid om via T.F.V. “De Smeetskring” in contact te komen met potentiële werkgevers, wat voor mij een aantal nuttige contacten heeft opgeleverd. Al met al was het voor mij dus een leuke, gezellige en leerzame ervaring!