Even voorstellen: Circulairecommissie 19 - 20

Gepubliceerd op: 28/09/2019

Img 6494 large

Inmiddels heeft iedereen weer zitting genomen in de collegebanken en zijn er weer aardverschuivingen geweest in de samenstellingen van de commissies binnen T.F.V. De Smeetskring. Hier kan de Circulairecommissie natuurlijk niet ontbreken. De commissie van 2019-2020 zal bestaan uit: Jan Rooijakkers, Yosje Verwegen, Loet L'herminez en Remco Broens.

Dit jaar gaan wij ons wederom inzetten voor het leveren van mooie artikelen en interessante inhoud. Mochten jullie afvragen wie wij zijn, hieronder een korte introductie.

Even voorstellen: Yosje Verwegen (vz)

Ik zal mij als allereerst voorstellen. Mijn naam is Yosje Verwegen en ik ben derdejaars bachelor studente Fiscale Economie, komende uit het pittoreske ‘’Van Gogh Village’’ Nuenen. Dit is mijn tweede actieve jaar bij de Smeetskring, naast mijn huidige werkzaamheden bij de Lustrumcongrescommissie en het FIT.

Na mijn exchange heb ik het verstandige besluit genomen vaker aan te sluiten bij activiteiten van de Smeetskring, met name de borrels, waar ik voluit met een beker (of meerdere) wijn in mijn hand van geniet.

Naast mijn nieuwe passie voor de Circulairecommissie ben ik een fervent softballer/honkballer en badeend verzamelaar, gewoon omdat het kan.

In dit mooie Lustrumjaar hoop ik jullie veel interessante actuele artikelen te kunnen voorschotelen. Mochten er activiteiten gemist zijn, dan gaan wij natuurlijk gewoon een mooi verslag verschaffen, zodat jullie nog enthousiaster worden voor de andere activiteiten.

Even voorstellen: Jan Rooijakkers

Ik ben Jan Rooijakkers en ik zit momenteel in de laatste fase van de Master Fiscale Economie. Dit is inmiddels alweer mijn derde jaar bij De Smeetskring, wat mij samen met Loet een van de veteranen van de commissie maakt. In tegenstelling tot mijn commissiegenoten ben ik fervent verzamelaar van treinuren. Nu ik alweer mijn vijfde jaargang op en neer reis tussen Deurne en Tilburg met de geel-blauwe boemels, hoop ik stiekem toch wel aan het einde van het jaar een jubilieumcadeau van Rogier van Boxtel te ontvangen! Naast het vele zitten (en helaas ook staan) dat bij het forenzenbestaan komt kijken, ben ik sinds dit jaar ook sportief bezig bij de studentenrugbyclub Tarantula.

Dit jaar kijk ik er natuurlijk naar uit sommigen van jullie grondig uit te horen tijdens de bankgesprekken. Daarnaast is het ook verstandig de voordeur in de gaten te houden, voor wanneer wij de staat van de gastvrijheid binnen de vereniging gaan onderzoeken. Natuurlijk blijven wij wederom relevant door aan te sluiten bij de podcasthype met onze eigenste CircuCast.

Even voorstellen: Loet L'Herminez

Mijn naam is Loet L'Herminez, geboren in het bescheiden Geldrop en getogen in het prachtige Eindhoven. Naast het gretig verwerven van studiepunten werk ik als DJ in verscheidene cafés en ben ik op zondagen met grote wallen onder mijn ogen te vinden op het hockeyveld. Ik ben groot fan van eten in het algemeen, ben van mening dat ananas niet op pizza thuishoort en kan, al zeg ik het zelf, vrij goed met een frituurpan overweg.

Met nu mijn 3 e jaar actief lidmaatschap bij de Smeetskring ga ik met de rest van de commissie zorgen dat de Circulaire dit jaar weer met heerlijk sappige interviews, vlijmscherpe columns en tot in de puntjes gedetailleerde verslagen komt voor al jullie leesplezier!

Even voorstellen: Remco Broens

Mijn naam is Remco Broens en dit jaar is mijn eerste jaar actief bij de smeetskring. Na een kleine misstap te hebben gemaakt in mijn eerste jaar door bedrijfseconomie te kiezen ben ik nu beland in het 2e jaar van de bachelor fiscaal recht. Naast mijn studie vind ik het leuk om zondagochtend volledig fris en fruitig op het voetbalveld te staan om mannen van middelbare leeftijd te vernederen in de kelderklasse. Ook ben ik nog wel eens in de sportschool te vinden om de biertjes van de avond ervoor te compenseren. Dit jaar hoop ik, met de circulaire commissie, de lezers van een aantal interessante en vooral leuke artikelen te voorzien.