Even voorstellen: Circulairecommissie 18 - 19

Gepubliceerd op: 14/09/2018

Tn img 0364 large

Beste lezer,

Het begin van het academisch jaar is weer ingeluid. Nu de eerste weken weer verstreken zijn hopen wij dat de studenten hun plekjes (en hun collegezalen) weer gevonden hebben. Zo heeft ook de Circulairecommissie haar plekje weer gevonden. In het collegejaar 2018-2019 zal de Circulairecommissie gevormd worden door Yuri van Buul, Daniëlle Ferket, Natan Verhoeckx en Boi van der Vleuten. Wij hopen jullie dit jaar te mogen voorzien van prachtige verslagen, interessante columns en prikkelende fiscale artikelen. Maar voordat we aan het echte werk beginnen, willen we ons allereerst even voorstellen.

Even voorstellen: Yuri van Buul (vz)

Ik ben Yuri van Buul, afkomstig uit het beschaafde Budel. Daar houd ik er twee bijbaantjes op na en werk ik zowel in de horeca als op de administratie van een kinderdagopvang. Daarnaast ben ik ook nog bestuurslid van een lokale politieke partij in de Budelse politiek. Enige verbinding met het thuisfront heb ik dus wel behouden! Echter woon ik sinds januari op kamers in Tilburg. En in het prachtige Tilburg ben ik dit jaar aan mijn master Fiscaal Recht begonnen. Sinds ik in Tilburg woon, probeer ik meer naast mijn studie te doen en ben ik dit jaar ook voor het eerst actief binnen de Smeetskring. Ik hoop jullie allemaal het aankomende jaar van mooie artikelen te kunnen voorzien. Verder wil ik de lezers dit jaar prettig terug laten kijken op activiteiten (ook als ze deze gemist mochten hebben) en wil ik onze lezers graag laagdrempelig inzicht geven in het academisch debat. Ik heb er enorm veel zin in!

Even voorstellen: Daniëlle Ferket

Ik ben Daniëlle Ferket, de enige vrouw in deze zeer mooie Circulairecommissie. Mijn avontuur in Tilburg begon vier jaar geleden toen ik het rustige Zeeuws-Vlaanderen inruilde voor de ‘grote stad’ Tilburg. Ik kwam terecht in een studentenhuis dat langzaam aan het uitgroeien is tot een fiscalisten huis. Ik begon mijn fiscale avontuur met Economie en Bedrijfseconomie, maar kwam er na een jaartje achter dat de fiscale wereld toch wat leuker is. Dit jaar begin ik met mijn master Fiscale Economie en hoop ik daarnaast ook een werkstudentschap te lopen.

Daarnaast ben ik voor het tweede jaar actief bij de Smeetskring. Vorige jaar heb ik geholpen om de (zeer mooie) almanak neer te zetten. Dit jaar zal ik samen met Boi, Yuri en Natan mijzelf volledig inzetten om een mooi online weekblad neer te zetten. Hopelijk kunnen wij jullie mooie fiscale hoogstandjes brengen, maar ook wat informelere studentikoze stukjes! Al met al heb ik ontzettend veel zin om er een mooi jaar van te maken!

Even voorstellen: Natan Verhoeckx

Mijn naam is Natan Verhoeckx en ben geboren en getogen in Nijmegen. 20 lentes jong en focus mij moment voornamelijk op mijn studie 2e jaars Fiscale Economie. Naast mijn studie ben ik 3 keer per week in de sportschool te vinden om enigszins fit te blijven naast het plezante studentenleven. Actief worden bij de Smeetskring is een hele nieuwe ervaring voor mij en ik hoop door middel van de aansluiting bij de Circulairecomissie een hoop nieuwe dingen te leren en interessante en leuke artikelen te mogen schrijven!

Even voorstellen: Boi van der Vleuten

Mijn naam is Boi van der Vleuten, op het moment van schrijven nog net 22 jaar en ik kom uit Veldhoven. Een van de weinige dingen waar ik geen spijt van heb in mijn leven, is mijn studiekeuze. O ja, en de aanschaf van mijn inmiddels achtjarige mini cactus. Ik hoop dit semester mijn bachelor Fiscale Economie af te ronden. Daarvoor moet ik nog een scriptie schrijven en één vak halen. Daarnaast werk ik wat en ben ik actief voor een stichting die zich inzet voor mensen met een (lichte) neurologische beperking, hoofdzakelijk door middel van het organiseren van (thematische) activiteiten. Verdere reclame zal ik jullie besparen. Dit is mijn eerste actieve jaar bij T.F.V. “De Smeetskring” en ik kijk er dan ook erg naar uit. Beter laat dan nooit. De Circulairecommissie hoopt ook dit jaar weer de lezer te prikkelen met een gevarieerd aanbod aan artikelen en zal daarvoor haar uiterste best gaan doen.