Even voorstellen: Circulairecommissie 17 - 18

Gepubliceerd op: 02/09/2017

Tn img 2145 bijgesneden large

Beste lezer,

Het nieuwe collegejaar is van start gegaan! Een jaar met vele uren in de UB, ontzettend veel borrels, studiepunten in overvloed en bovenal: een nieuwe Circulairecommissie. Tijdens het collegejaar van 2017 – 2018 zal de Circulairecommissie bestaan uit de volgende namen: Pim Koppel, Kristijan Filipović, Rob van der Weide en Roy "commissieladderkanon" Slootmaker. Een nieuwe commissie gaat vanzelfsprekend gepaard met een voorstelrondje, dus lees vooral verder!

Even voorstellen: Pim Koppel (vz)

Twee jaar geleden begon mijn fiscale avontuur in Tilburg. Ik ruilde het dorpje Zeewolde in voor het “grote Tilburg”. Mijn vocabulaire werd uitgebreid met het studentenjargon; biertjes drinken werd bakken doen, leren werd studeren, et cetera. Na twee ontzettend soepele jaren Fiscale Economie begin ik nu aan mijn derde en wellicht laatste jaar van mijn bachelor. Dit jaar ben ik van plan om mijn fiscale horizon te verbreden bij T.F.V. “De Smeetskring”. Ik ben verder ook uitermate blij dat ik dit jaar de eer heb om voorzitter te mogen zijn van de Circulairecommissie en dat ik word bijgestaan door drie uitermate capabele heren. Ons streven is om te zorgen voor een divers aanbod van (fiscale) artikelen, waar menig fiscalist (in spé) enthousiast van wordt. Dan rest mij nog één laatste ding om te zeggen: wij, Kristijan Filipović, Rob van der Weide, Roy Slootmaker en ikzelf, hopen dat wij onze lezers dit jaar mogen verblijden met ontzettend fraaie fiscale geschriften.

Even voorstellen: Kristijan Filipović

Ik ben Kristijan Filipović. Ik kom uit het pittoreske Goirle en ben alweer met mijn vierde bachelorjaar aan Tilburg University begonnen. Mijn moeilijke achternaam wordt verklaard, doordat mijn ouders ooit uit het voormalige Joegoslavië naar Nederland verhuisden en ik hier geboren werd. Als ik nog niet in bed lig kun je me ’s nachts wakker maken voor een pilsje of een potje FIFA. Zolang ik er maar niet mijn bed voor uit hoef. Dit jaar gaan we, Roy Slootmaker, Rob van der Weide, Pim Koppel en ik een uitstekende Circulaire schrijven, eentje die zeker voor de Smeetsking geschiedenisboeken bestemd is. Dus maak je maar alvast klaar.

Even voorstellen: Rob van der Weide

Aankomend collegejaar zal ik beginnen met de master Fiscaal Recht. Ik ben dan ook de oudste van de commissie en alweer een aantal jaren aan het studeren. Vorig jaar besloot ik actief te worden bij T.F.V. “De Smeetskring” en heb ik zorg gedragen voor de Bedrijvenwijzer. Het deel uitmaken van het Actief Kader bij de Smeetskring is mij zo goed bevallen dat ik heb besloten om nog een jaar actief te blijven.
Dit jaar zal de lezer van de Circulaire weer worden voorzien van verschillende interessante fiscale artikelen, maar ook van veel ander studentikoos leesvoer. Ik wens jullie alvast veel leesplezier voor aankomend collegejaar toe.

Even voorstellen: Roy Slootmaker

Tot slot is het de beurt aan mij, het jonkie van dit illustere kwartet, om me voor te stellen. Ik ben Roy, op het moment van schrijven slechts 19 jaren jong en ik kom uit de prachtige stad Tiel. Na een jaartje Bedrijfseconomie gestudeerd te hebben, ben ik doorgestroomd naar Fiscale Economie en inmiddels zit ik alweer in het derde jaar van deze bachelor. Omdat je je studententijd slechts één keer beleeft en er meer dan alleen studeren is, heb ik besloten om dit collegejaar actief te worden bij T.F.V. “De Smeetskring”. Het is dan ook met veel plezier dat ik deze taak zal vervullen en onze lezers zal gaan voorzien van interessante, spraakmakende, maar bovenal met veel enthousiasme geschreven artikelen!