Op de bank met .... Mark Beerens

Gepubliceerd op: 14/09/2017

Tn img 2732 large

In “Op de bank met….” nodigen wij een lid van onze vereniging uit om zich aan jullie voor te stellen. Dit collegejaar is de eer aan Mark Beerens om het spits af te bijten!

Hallo! Stel jezelf eens even voor.

Ik ben Mark, 21 jaar. Ik kom uit een Limburgs dorpje van nog geen 1000 inwoners, Nederweert-Eind. Ik doe nu 2 masters; Fiscale economie en Accountancy. Daarnaast voetbal ik nog in mijn oude dorpje, tennis vind ik ook leuk. Verder fitness ik nog en af en toe en schaak ik een potje.

Waarom ben je actief geworden bij T.F.V. "De Smeetskring" en welke commissie doe je?

Ik kende niet heel veel fiscale medestudenten. Fiscale studenten zijn een klein groep mensen die je niet zo snel leert kennen. Door actief te worden, hoop ik wat meer fiscale medestudenten te leren kennen. Ik zit bij de studiereiscommissie. Ik vind het veruit de leukste commissie.

Strandvakantie of wintersport?

Vroeger zou ik wintersport gezegd hebben, tot het moment dat ik een skidagje in Landgraaf als verjaardagscadeautje kreeg. Toen heb ik helaas een paar ongelukken gehad, dus voorlopig blijft het maar bij een strandvakantie.

Sinterklaas of Kerstmis?

Lastige keuze, maar dan ga ik voor Sinterklaas. Dat werd vroeger altijd goed gevierd. Kerstmis heeft niet echt een speciale sfeer voor mij en met Sinterklaas kreeg ik altijd cadeautjes.

Sporten of muziek maken?

Sporten, want ik heb moeite met ritme volgen. Op de middelbare school kreeg ik altijd vijfjes met muziekles.

Huismus of kroegtijger?

Ik ben liever bij iemand thuis dan dat ik in de kroeg sta. Liever met een paar biertjes bij een vriend thuis een beetje FIFA spelen of biljarten. Dat is fijner dan bezweet aritmisch in de kroeg staan dansen.

Bowlen of midgetgolf?

Met een grote groep zou ik eerder gaan bowlen. Met familie of met mijn vriendin zou ik altijd voor midgetgolf gaan.

Dierentuin of pretpark?

Pretpark, zeker als het rustig is. Dierentuinen vind ik maar niks, ze zijn te confronterend. In oktober ga ik met mijn vriendin tevens naar Disneyland Parijs

Limburg of Noord-Brabant?

Dan zou ik toch voor Noord-Brabant gaan, maar dan wel gewoon in een klein dorpje bij een grotere stad. De gemoedelijke sfeer in een dorpje vind ik toch leuker dan in de stad.

Favoriete muziek?

Ik heb niet echt een specifieke voorkeur, ik luister niet echt vaak naar muziek. Als ik muziek luister, doe ik dat vooral op de radio.

Favoriete kleur?

Groen

Lievelingsdier?

Een hond

Exchange of stage?

Liever exchange, dat heeft toch een leukere sfeer.

Waar zie je jezelf over 10 jaar en wat zijn jouw grootste dromen voor de toekomst?

Over 10 jaar… 2 masters verder. Ik hoop een wereldreis verder, dat zou ik nog wel graag willen doen. Ik weet echter niet of ik dat wel alleen zou durven. Daarna een mooie baan, mooi huis, mooie auto, een beetje de standaard dingen. Misschien 2 of 3 koters, maar dat zien we dan wel. Ik zie mezelf in ieder geval niet in de goot over 10 jaar.

Koffie of thee?

Koffie, thee is echt niks.

Koek of snoep?

Ook makkelijk, dat is gewoon koek. Ik heb nooit snoep gelust; toen ik klein was, was dat altijd zwaar op kinderfeestjes. Dan moest ik overleven op water en brood.

Mayo of curry?

Beide niet, wel gooi ik overal uitjes bij.

Op welke uitvinding zit jij te wachten en waarom?

Ik zit niet per sé ergens op te wachten, maar als ik een willekeurige uitvinding zou moeten kiezen, dan zou het teleportatie zijn. En dan zie je nog steeds dat je overal te laat komt.

Img 2911 thumb