Op de bank met .... Cinthia Willemse

Gepubliceerd op: 07/06/2015

Tn dsc02582 large

  • Even voorstellen Hoi! Ik ben Cinthia Willemse, 20 jaar oud en tweedejaarsstudent Fiscale Economie. Ik kom uit Oud-Gastel, een dorpje bij Roosendaal. Sinds dit jaar ben ik actief bij T.F.V. “De Smeetskring” en zit ik in de Almanakcommissie.

  • Waarom ben je actief lid geworden bij T.F.V. “De Smeetskring”
    In de zomervakantie bedacht ik me dat het me erg leuk leek om iets actiefs te doen in Tilburg. Ik stuurde een mailtje en had het geluk dat er nog een plekje vrij was in de Almanakcommissie. Hoewel ik nog niet echt een goed beeld had van een studievereniging en überhaupt niet wist wat een almanak was, ben ik heel blij dat ik actief ben geworden.

  • Waar zie je jezelf over 10 jaar? Over 10 jaar zie ik mezelf wonen in een rustig dorpje tussen Roosendaal en Tilburg, om zowel mijn ouders als schoonouders tevreden te houden. Aan het werk ben ik dan bij een regionaal kantoor of bij de Belastingdienst. Huisje, boompje, baby, want een beestje wil ik niet! Er zullen rond die tijd een of twee kleintjes rondkruipen. In de vakanties maken we mooie reizen en rusten we uit.

  • Op welke uitvinding zit jij te wachten en waarom? Op een hele bijzondere knop waar je op kunt drukken en er stoeltjes tevoorschijn komen en je binnen een paar seconden op een totaal andere locatie bent. Super handig, nooit meer lang wachten voor trein/vliegtuig, maar floep in enkele seconden op je bestemming. Dat lijkt me echt ideaal!

  • Wat zijn jouw grootste dromen voor de toekomst ? Een dikke villa, dikke auto én natuurlijk een butler en kok die mijn eten en drinken brengen! Nee, eigenlijk gewoon een fijne baan, contact met mijn vriendinnen en een gezonde en gelukkige familie. Daarnaast hoop ik nog veel van de wereld te kunnen zien.