Senior belastingadviseur

Bedrijf
OOvB adviseurs en accountants
Type
Functie met ervaring
Locatie
Wijchen
Branche / Vakgebied
Fiscaal
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

OovB adviseurs en accountants groeit. Ons kantoor in Wijchen kan daarom jouw expertise goed gebruiken. Door met jouw kennis complexe fiscale vraagstukken op te lossen, ontzorg jij mkb-ondernemers. Zo kunnen zij focussen op hun ondernemersdroom.

Zo ziet jouw baan eruit

Je start je werkdag tussen 08:00 en 09:00 uur en maakt een praatje met je collega’s om vervolgens in een fiscaal adviesvraagstuk te duiken. Dit kan voor een mkb-bedrijf zijn met honderd medewerkers, maar ook met drie. Ieder vraagstuk brengt zijn eigen uitdagingen mee. De ene keer gaat het om btw-adviezen of vennootschapsbelasting, de volgende keer over schenkingen of fiscaal advies bij een herstructurering van een bedrijf.

In de pauze wandel of lunch je gezellig met je collega’s. Daarna bespreek je een opdracht met je collega en staat er een afspraak met een ondernemer op de planning. Als ervaren fiscalist laat jij je meerwaarde zien door vooruit te kijken en mkb-ondernemers mee te nemen in je adviezen. Door de complexe materie te doorgronden, kansen te zien en met goede oplossingen te komen ben jij waardevol voor de klantportefeuille en de overige belastingadviseurs. Het mooiste aan jouw baan? Meegroeien met de bedrijven die jij voorziet van fiscaal advies!

Naast een passend salaris mag je ook rekenen op:

  • Een contract voor 24 tot 40 uur per week.
  • 37 vrije dagen (bij 40 uur), een reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling.
  • Fijne en professionele collega’s op wie je altijd kunt rekenen.
  • Groei- en ontwikkelkansen, onder meer via de OOvB Academy, het fiscaal vaktechnisch overleg en door vakinhoudelijke cursussen te volgen.
  • Een goede balans tussen werk en privé, onder meer door flexibele werktijden.
  • De mogelijkheid om thuis te werken.
  • Gezellige uitjes zoals een kantoorbarbecue, kinderdag en nieuwjaarsborrel.

Jouw kwaliteiten

Je kunt goed adviseren en vindt het leuk om een netwerk te onderhouden én uit te breiden. Samenwerken vind je belangrijk. Net als een klantgerichte houding. Je hebt sterke analytische vaardigheden, denkt creatief en gaat resultaat- en kwaliteitsgericht te werk. Ook kijk je graag vooruit: mede dankzij jouw proactieve houding komen jouw klanten niet voor onplezierige fiscale verrassingen te staan.

Verder heb je:

  • Minimaal een hbo-diploma fiscale economie of fiscaal recht.
  • Ruime ervaring als fiscalist.
  • Bij voorkeur ervaring met het mkb.

Werken bij OOvB Wijchen

Samen met twintig collega’s werk je in ons moderne advieskantoor in Wijchen. Ons klantenbestand bestaat uit zeer uiteenlopende mkb-bedrijven. Van de slager op de hoek tot een grote fitnessketen. We zijn formeel wanneer het moet en informeel wanneer het kan. Onderling heerst een fijne werksfeer. We weten elkaar altijd te vinden voor vragen en advies, ook nu we thuiswerken. Je hebt regelmatig contact met de 15 fiscalisten van de andere OOvB-vestigingen in de regio. Wat dat betreft zijn we één groot team.

Solliciteer direct

Interesse in deze baan? Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Ellen de Kroon, Recruitment Specialist e.dekroon@oovb.nl of 06-457 986 33.