Junior fiscalist

Bedrijf
Crowe
Type
Startersfunctie
Locatie
Eindhoven,Amsterdam
Branche / Vakgebied
Fiscaal

Omschrijving

Je hebt een afgeronde studie fiscaal recht of fiscale economie, al of niet met een paar jaar ervaring en variantie is jou op het lijf geschreven. Jouw voornaamste focus als junior fiscalist bij Crowe ligt in het begin bij het opstellen van aangiftes Vpb en IB. Daarnaast begin je direct met ondersteunende werkzaamheden in de fiscale adviespraktijk; dat is in overwegende mate de nationale MKB-praktijk. Denk daarbij onder andere aan het opstellen van brieven/verzoeken aan de belastingdienst, het opstellen van overeenkomsten en het voorbereiden van adviezen en bezwaarschriften. Dat doe je binnen een stimulerende omgeving waar geen dag hetzelfde is. Daarbij hoort een grondige inwerktijd, waar écht de tijd wordt genomen om je te begeleiden. Je wordt warm ontvangen en begeleid op een van onze vestigingen; Eindhoven, Amsterdam, Roermond, Venlo en Lelystad, en bent direct onderdeel van een hecht team met groeiambities. 

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt de ambitie om te starten met de NOB opleiding dan wel deze af te ronden;
  • Je bent analytisch en nauwkeurig;
  • Je krijgt energie van een werkdag met veel diversiteit;
  • Je leert graag van je collega's en deelt ook jouw kennis;
  • Je wil graag doorgroeien tot de allerbeste versie van jezelf.

Waar jij jouw kracht voor inzet

Elk vraagstuk bij Crowe is anders en geen klant hetzelfde. Dat zorgt voor een breed scala aan interessante vraagstukken, die je kunt aanpakken.

Afhankelijk van jouw ervaring en behoeften krijg jij de mogelijkheid klantcontact op te bouwen. Zeer ervaren collega’s en een persoonlijke begeleiding zorgen voor een effectieve training on the job. Dat maakt je al snel tot een waardevol teamlid. Daarin blijf je groeien, mede dankzij de vele opleidingsmogelijkheden die Crowe biedt.

Dit mag je van ons verwachten

  • Afhankelijk van jouw ervaring en behoeften krijg je de mogelijkheid klantcontact op te bouwen;
  • Ruimte voor ontwikkeling en een goede persoonlijke begeleiding;
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden;
  • In je werk word je frequent voor flinke inhoudelijke uitdagingen gesteld;
  • Je werkt in een team nauw samen met o.a. de collega's in de accountancy, maar ook met fiscalisten/specialisten van de andere kantoren. 

Naast een competitief salaris vinden wij het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en dat het werk inhoudelijk aansluit bij jouw talenten. Samen zorgen we voor een prettige werksfeer en goede ontwikkelingsmogelijkheden. We doen dit door een studieplan te maken, (online) trainingen, persoonlijke begeleiding, coaching en ‘training on the job’. We besteden ook veel aandacht aan een goede balans tussen werk en privé.

Benieuwd naar wat wij jou als werkgever kunnen bieden? Bekijk de vacatures via de link en kom een keer langs voor een kopje koffie!

Vacatures - Werken bij Foederer