Werkstudent Vpb

Bedrijf
Aegis Tax Lawyers
Type
Werkstudentschap
Locatie
Eindhoven,Schiphol
Branche / Vakgebied
Fiscaal
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Kwaliteit voorop hebben staan, werken in een plezierige en stimulerende omgeving en samen successen vieren en daarin delen. Welkom bij Aegis!

Aegis is een jonge tax boutique. Jong betekent echter niet een afbreuk aan kwaliteit, in tegendeel. Zo bieden wij op vaktechnisch gebied een excellent (masters-) opleidingstraject aan, verzorgd door vooraanstaande universiteiten en opleidingsinstituten en wordt er veel geïnvesteerd in nationale en internationale know-how systemen. Dit, in combinatie met ons informele netwerk van belastingadvieskantoren wereldwijd, zorgt ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste fiscale ontwikkelingen.

Wij verwachten een sterke groei van onze praktijk in de komende jaren. In dit kader zijn wij op zoek naar toekomstige collega’s die niet alleen fiscale vaktechniek superinteressant vinden, maar het ook leuk vinden een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een snelgroeiend kantoor.

Aegis is op zoek naar een getalenteerde werkstudent. Om een werkstudentschap bij Aegis aan te gaan, ben je derdejaars bachelor- of een masterstudent fiscaal recht of fiscale economie en beschik je over een goede basiskennis van onder meer de vennootschapsbelasting.

Zie voor meer informatie over deze vacature:

https://aegis-tax.com/vacatures/werkstudent-vpb-gemiddeld-16-uur-week/