Junior Belastingadviseur

Bedrijf
Stolwijk Kennisnetwerk
Type
Startersfunctie
Locatie
Wijchen
Branche / Vakgebied
Fiscaal
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Ben jij bijna klaar met je fiscale studie of heb je al enige werkervaring opgedaan? Wil jij jouw carrière (door)starten bij een organisatie waar je als professional én als mens sterk groeit? Een plek waar je leert van meer ervaren collega’s en jij, op jouw beurt, onze werkstudenten mag begeleiden? Dan is deze baan als Junior belastingadviseur bij Stolwijk Philipsen voor jou zeker iets om te overwegen!

Wat ga je doen?
Als junior belastingadviseur werk je nauw samen met onze andere belastingadviseurs en zorg je dat alle aangiften op tijd en accuraat worden ingediend. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het opstellen van belastingaangiften, zowel inkomsten- als vennootschapsbelasting
  • Opstellen bezwaarschriften en andere verzoeken aan de Belastingdienst
  • Beginnende en voorbereidende advieswerkzaamheden

Waar mag je op rekenen?
Onze vier SKN-kernwaarden: ‘diepgang’, ‘samen’, ‘kwetsbaar opstellen’ en ‘ondernemend’ staan centraal in hoe wij met jou willen samenwerken. Je kunt samen met leeftijdsgenoten ervaringen uitwisselen binnen Jong SKN of deelnemen aan een van onze (maatschappelijk betrokken) projectgroepen. We vinden het mooi als je wilt meedenken over zaken die wij belangrijk vinden. 

In een team van gedreven en betrokken collega’s krijg je alle ruimte om je persoonlijk en op maat te ontwikkelen. Wij hebben oog voor jouw talenten en geven je alle vertrouwen in een veilige werkomgeving. Ontwikkeling en persoonlijk contact staan hoog in het vaandel. Daarom krijg je een mentor toegewezen om je te begeleiden en te ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Verder bieden wij jou:

  • Een passend salaris op basis van jouw ervaring en kennis
  • Volledige betaling van je pensioenpremie
  • Een thuiswerkvergoeding
  • Een prima balans tussen werken en privé
  • 31 tot 36 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
  • Een iPhone en laptop
  • Toegang tot onze (online) academy en kennisbank
  • Leuke dingen om samen met je collega’s te doen
  • Een vitale belofte, want sporten met collega’s of heerlijk kunnen ontspannen hoort er ook bij!

Wat breng je mee? 
Je bent gemotiveerd, neemt graag initiatief en hebt oprechte interesse voor het vak. Verder vind je het leuk om onze werkstudenten te begeleiden en jouw kennis met hen te delen. 

Verder breng je mee:

  • Een (bijna) afgeronde studie richting fiscaal (Hbo of Wo) 
  • Je bent 24 tot 40 uur beschikbaar. De uren en werkdagen zijn in overleg.

Enthousiast geworden? 
Wij gaan graag met jou in gesprek. Heb je vragen over de vacature of over werken bij Stolwijk Kennisnetwerk? Elsbeth Adams staat voor je klaar. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 10 01 62 18 of per mail e.adams@sknetwerk.nl.
Wil je direct solliciteren? Solliciteer dan via deze link en wij nemen snel contact met je op!

Meer over onze organisatie
Stolwijk Kennisnetwerk is er om het MKB en overheidsorganisaties in Midden- en Oost-Nederland te laten groeien. Wij zijn één van de grotere, breed georiënteerde kennis- en adviesorganisaties en werken samen vanuit zeven specialistische labels. Stolwijk Kennisnetwerk is gespecialiseerd in accountancy, fiscaliteit, HRM, IT, bedrijfsoverdracht en herstructurering.
Vanuit intrinsieke interesse werken ruim 250 professionals samen om onze relaties doelgericht te begeleiden naar duurzaam succes. Wij zijn benieuwd naar wat hen drijft, wat hen uitdaagt en staan naast hen in alle facetten van het ondernemerschap. Onze organisatie is sterk in ontwikkeling en groeit hard. Ondertussen blijven we “klein” genoeg om persoonlijk en regionaal betrokken te blijven. Of je nu werkt vanuit Zevenaar, Doetinchem, Deventer of Wijchen, we zijn één team en dat voel je.

Wil je meer weten over Stolwijk Kennisnetwerk? Kijk dan eens op onze website: https://stolwijkkennisnetwerk.nl/