(Junior) Adviseur

Bedrijf
Pereira
Type
Startersfunctie
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Fiscaal
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Als (Junior) Adviseur bij Pereira Tax Consultants ben je verantwoordelijk voor het adviseren van cliënten. Dit zijn veelal vermogende particulieren (en hun bedrijven). Je geeft uiteenlopend advies: van complexe vraagstukken rondom estate planning tot winstvraagstukken. Vaak moet je ook belastingverdragen raadplegen wanneer een cliënt in meerdere landen actief is. Dit doe je in een team van adviseurs van verschillende senioriteitsniveaus.

Voor onze cliënten is persoonlijke aandacht belangrijk. Je spreekt elkaar dan ook regelmatig telefonisch of op locatie, al naar gelang de behoefte van de cliënt. Naast deze ingeplande afspraken ben je ook de contactpersoon voor je cliënten bij korte vragen. Om de vraagstukken te beantwoorden, zet je de feiten uiteen en toets je deze aan de geldende wet- en regelgeving. Je maakt notities of adviesrapporten, welke worden gecontroleerd door je teamleden voor je deze bespreekt met de cliënt. Aangezien je voor diverse cliënten en aan meerdere vraagstukken tegelijkertijd werkt, is timemanagement en verwachtingsmanagement een belangrijk onderdeel van je werk.

“Je moet bij Pereira komen werken als je het leuk vindt om in verschillende teams te werken, dicht bij de cliënt wilt staan, behoefte hebt aan diverse en complexe vraagstukken en je zowel op fiscaal als persoonlijk vlak in de breedte wilt ontwikkelen.”

Wil je meer over deze vacature weten? Bezoek dan onze website werkenbij.pereiraconsultants.com of bel met

Maaike de Boer 070 - 75 70 100
@pereiratax