Business developer

Bedrijf
Coperitas
Type
Werkstudentschap
Locatie
Waalre
Branche / Vakgebied
Fiscaal

Omschrijving

Working at Coperitas?

Business developer

Coperitas zoekt leuke collega’s !

Heb jij gevoel voor technologie en wil je dit inzetten om bekende grote bedrijven en advieskantoren te helpen? Word onderdeel van onze start-up waar jij centraal staat in het succes. Met de juiste nieuswgierigheid en een gezonde dosis humor kunnen we samen veel bereiken. Zie jij jezelf al in dit plaatje passen, zoek dan niet verder.

Wie zijn wij?

Coperitas is een specialistenteam op het gebied van fiscale software en automatisering. Wij maken het leven van multinationals en advieskantoren leuker en vóóral makkelijker. Dit doen wij samen met partners om de juiste oplossing te bieden voor onze klanten. Wij delen het kantoor met een van onze partners (Quantera Global) in Waalre (nabij Eindhoven).

Wat bieden we jou?

Coperitas is een ideale leerplek op het gebied van technologie en ondernemerschap binnen een klein team. De werkzaamheden zijn zeer breed en afwisselend. Denk hierbij aan het implementeren van software, het geven van trainingen en het meedenken bij en uitvoeren van marketing, sales en productontwikkeling. We staan open voor alle ideeën. Wij brengen je alle aspecten van het vak bij, maar er is altijd de mogelijkheid deel te nemen aan interne of externe trainingen.

En omdat teamgevoel en gezelligheid hoog op de agenda staan, organiseren we regelmatig activiteiten buiten kantoor.

Wat we vragen van jou?

Je bent opzoek naar een baan naast je studie of al toe aan een vaste baan. De studierichting maakt niet uit. Wel vragen wij minimaal 16 uur beschikbaarheid per week, waarbij je de werkdagen flexibel kunt kiezen. Hierin is thuiswerken ook altijd een mogelijkheid. Voor het werk is het belangrijk dat je in zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed beheerst, in woord alsmede in geschrift. Daarnaast haal je energie uit het samen behalen van doelen en een jonge, informele werksfeer