Beginnend fiscaal medewerker (naast je studie, vanaf 16 uur)

Bedrijf
Joore
Type
Werkstudentschap
Locatie
Tilburg
Branche / Vakgebied
Fiscaal

Omschrijving

Streef je écht, structureel succes na? Dan heb je een plan nodig. Anders loop je achter de feiten aan. Bij Joore lopen we juist voorop en controleren we de koers. Om voorop te lopen, is een goede start essentieel. En voor een goede start van jouw fiscale carrière moet je bij Joore zijn. We zoeken namelijk een beginnend fiscaal medewerker. On your marks!

Wat mag je bij ons komen doen?

Als beginnend fiscaal medewerker werk je, naast je studie, meteen voor mooie klanten. Dat doe je vanaf twee dagen per week - afhankelijk van jouw studieverplichtingen - samen met ambitieuze en kundige topcollega’s van wie je heel wat kunt leren.

Als beginnend medewerker op onze fiscale afdeling stel je belastingaangiftes op voor onze klanten. Je zorgt ook voor alle correspondentie daaromheen, zowel met de klant als met de Belastingdienst. Wat misschien nog wel leuker is, is je adviserende rol. Aangiften bevatten voor iemand met feeling met cijfers - zoals jij - heel veel belangrijke informatie. Met deze informatie draag je bij aan praktische adviezen waar jouw klanten echt iets aan hebben. De bedankjes en schouderklopjes mag je zelf houden.

Start je bij Joore, dan bouw je vanaf dag één aan een eigen netwerk. Dat bestaat uit heel diverse klanten, maar er is één overeenkomst: allemaal zien ze jou na verloop van tijd als aanspreekpunt en fiscale rots in de branding. Je bent goed in het onderhouden van je netwerk en doet het dan ook graag. Met jou aan hun zijde bereiken onze klanten hun doel!

Wat moet je in huis hebben?

Zie je het wel zitten, zo uit de startblokken vertrekken bij Joore? Als jij je herkent in de onderstaande punten, is de kans groot dat wij het ook zien zitten in jou!

 • Je hebt een (bijna) afgeronde studie fiscale economie of fiscaal recht.
 • Je hebt een gezonde fascinatie voor fiscaliteit.
 • Je wacht niet af, maar durft - ook ongevraagd - van je te laten horen en met adviezen en ideeën te komen. Lekker proactief dus.
 • Je bent communicatief ijzersterk; zowel met cijfers als woorden blink jij uit.
 • Je bent een echte teamspeler. Je collega’s zijn dat namelijk ook.
 • Je neemt geen genoegen met een zesje, maar streeft naar het beste en wil de top bereiken.

Welke plannen hebben we met jou?

Tegenover de wensen op ons lijstje horen natuurlijk ook zaken die we jou te bieden hebben. Jij kunt rekenen op onder meer het volgende.

 • Je krijgt een uitdagende functie met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het contact met collega’s draagt daar zeker aan bij.
 • De sfeer op ons kantoor in Tilburg is lekker informeel.
 • Je krijgt een fijne, ruime werkplek die uitnodigt tot samenwerken.
 • We helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
 • We zijn flexibel als het gaat om je planning rondom tentamens. Want we vinden het belangrijk dat jij je studie afrondt.

Loopt jouw plan naar succes via Joore?

Ben jij de fiscale werkstudent die we zoeken? En past jouw plan bij onze visie? Maak dan nu je beste keuze van het jaar en mail je cv en motivatie naar Raymond Joore: raymond.joore@joore.nl. Wil je hem iets vragen over de vacature? Stuur ook dan een e-mail of bel: 013-5900017.