Junior Belastingadviseur

Bedrijf
Zantboer & Partners
Type
Startersfunctie
Locatie
Rotterdam,Breda
Branche / Vakgebied
Fiscaal

Omschrijving

Ben jij bezig met je fiscale master en rond je deze dit jaar af? Wil jij je ontwikkelen als specialist in fiscale advisering van dga’s en particulieren met vermogens van € 25 miljoen of meer? En wil jij samen met een ambitieus team de beste invulling geven aan de fiscale planning van cliënten rekening houdend met hun wensen?
Dan is de functie van junior belastingadviseur bij Zantboer & Partners iets voor jou!

Jouw functie als junior belastingadviseur
Als junior belastingadviseur bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit het begeleiden van onze cliënten en het behartigen van hun (zakelijke) belangen. Je krijgt het vertrouwen van zeer vermogende cliënten, waardoor jij hen fiscaal volledig kunt ontzorgen. Je assisteert bij het opstellen van complexe aangiften en adviezen. Je houdt je daarnaast veel bezig met (integrale) advisering over behoud en overdracht van (familie)vermogen. Jouw werkzaamheden bestaan daarbij onder meer uit de advisering over het schenken of nalaten van vermogen, over echtscheidingen en over (her)structureringen. Je pakt jouw werkzaamheden op vanuit ons supermooie kantoorpand in Rotterdam of Breda. Naarmate je jezelf ontwikkelt, word je steeds zelfstandiger. Het is voor jou geen probleem om verbanden te leggen en je ziet het als een uitdaging om passende oplossingen aan te dragen. Je kunt goed in teamverband werken en je bent in staat om de wensen van de cliënt te vertalen naar onze dienstverlening. De gevarieerde en meer complexe opdrachten geven uitdaging in je werk. Hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen, vakinhoudelijk én adviesvaardig.

Wat zoeken wij

 • Je hebt een fiscale universitaire opleiding afgerond, bij voorkeur aangevuld met een civiele opleiding zoals Notarieel Recht of Ondernemingsrecht.
 • Je bent geïnteresseerd in de advisering van private clients of je hebt hier reeds werkervaring of affiniteit mee.
 • Je bent communicatief vaardig en bent een goede (integere) gesprekspartner voor je cliënten.
 • Je hebt brede belangstelling voor fiscale vaktechniek.
 • Je hebt ambitie: je neemt initiatief in het optimaliseren van processen. Je hebt bovendien de drive om te groeien binnen de organisatie.
 • Je bent klantgericht, signaleert kansen en neemt het initiatief.
 • Last but not least: je beschikt over een gezonde dosis humor!

Werken bij Zantboer & Partners
Zantboer & Partners staat voor aandacht, vertrouwen en uitmuntende kennis. Dat is nodig om onze cliënten te kunnen adviseren en hen op fiscaal en administratief vlak te ontzorgen. Ook onze teamleden ervaren deze kernwaarden. We leggen de lat hoog maar geven je de ondersteuning die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zodat we als team beter worden en met elkaar het maximale voor onze cliënten bereiken. Dat doen we vanuit Rotterdam en Breda, voor cliënten door heel Nederland en daarbuiten. Sinds 1 juli 2015 is Zantboer & Partners B.V. een zelfstandig onderdeel van Moore DRV. Zo behouden wij onze focus en kunnen waar nodig rekenen op de brede ondersteuning van een full service accountants- en adviesorganisatie. Moore DRV is net als Zantboer & Partners nauw betrokken, persoonlijk en heeft uitstekende vakinhoudelijke kennis. Daarnaast werkt Zantboer & Partners nauw samen met andere accountants- en administratiekantoren, advocaten, notarissen en family office.

Wat wij jou bieden als junior belastingadviseur

 • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Individueel mentorschap en de mogelijkheid om zelf mentor te zijn.
 • Vaktechnisch bijblijven, groeien en PE-punten behalen via onze academie.
 • Als onderdeel van DRV kun je deelnemen aan bijeenkomsten, congressen en (sportieve) evenementen.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw ervaring en achtergrond (o.a. pensioenregeling en 28 vakantiedagen).
 • Een gepassioneerde werkomgeving, waar kwaliteit centraal staat en met een hoge mate van betrokkenheid.
 • Mobiele telefoon en laptop.

Zantboer & Partners is een NOB kantoor in Zuidwest-Nederland, dat jou alle ruimte en ondersteuning biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Wil je je vakinhoudelijk verder verdiepen? Dan regelen we de juiste training voor je. Of zou je graag doorgroeien naar een hogere functie? Samen stippelen we een route uit voor je verdere ontwikkeling.