Werkstudent fiscaal internationaal

Bedrijf
Moore DRV
Type
Werkstudentschap
Locatie
Breda
Branche / Vakgebied
Fiscaal

Omschrijving

Bij Moore DRV zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent! Volg jij een masteropleiding fiscaal recht of fiscale economie en wil jij naast je studie werkervaring opdoen? Dan is een werkstudentschap fiscaal internationaal bij Moore DRV in Breda iets voor jou!

Jouw functie als werkstudent fiscaal internationaal in Breda
Als werkstudent ga je naast je studie 2 tot 3 dagen per week in Breda werkervaring opdoen binnen ons internationale team. Je richt je voornamelijk op het uitzoeken van vraagstukken binnen de nationale en internationale fiscale wet- en regelgeving, het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden in de belastingadvisering en het opstellen van belastingaangiften. Je werkt direct voor onze klanten in de echte economie!

Een greep uit jouw toekomstige werkzaamheden:

 • Adviseren van onze klanten over internationale fiscale vraagstukken:
  • Belastingheffing en sociale zekerheid bij wonen en werken over de grens (global mobility).
  • Ondernemen over de grens.
  • Internationale herstructurering.
  • Transfer pricing.
 • Signaleren van kansen voor Moore DRV en deze (samen) verzilveren.
 • Samen werken met collega's binnen het internationale team en binnen het wereldwijde Moore netwerk. Participeren in vaktechnische overleggen van het internationale team binnen Moore DRV en binnen het internationale Moore netwerk.

Moore DRV houdt rekening met jouw persoonlijke omstandigheden, je studie staat bij ons op nummer één. We zoeken werkstudenten die verantwoording kunnen nemen. Je kan zelfstandig werken, maar maakt actief gebruik van de mogelijkheid om te sparren. Moore DRV is een platte organisatie, waardoor je als werkstudent ook direct contact hebt met de vennoot.

Wat zoeken wij
Moore DRV houdt rekening met jouw persoonlijke omstandigheden, je studie staat bij ons op nummer één. We zoeken werkstudenten die verantwoording kunnen nemen. Je kan zelfstandig werken, maar maakt actief gebruik van de mogelijkheid om te sparren. Moore DRV is een platte organisatie, waardoor je als werkstudent ook direct contact hebt met de vennoot.

Verder ben je:

 • Bezig met een wo master fiscaal recht of fiscale economie.
 • Sociaal vaardig.
 • Leergierig en gedreven.
 • Kwaliteit- en resultaatgericht.
 • Niet bang om een kritische noot te uiten en communicatief vaardig.
 • Commercieel en ondernemend ingesteld.
 • Ambitieus en heb je de drive om te groeien in je vak en als persoon.

Werken bij de fiscale praktijk in Breda
Moore DRV heeft verschillende vestigingen door heel Zuidwest-Nederland. Als onze nieuwe collega in Breda, kom je te werken op ons gloednieuwe kantoor op het Rithmeesterpark. Hier werken ongeveer 65 collega’s verspreid over de fiscale praktijk, de samenstelpraktijk en de auditpraktijk. Samenwerken met verschillende disciplines betekent dat we snel kunnen schakelen en nóg meer kunnen betekenen voor onze klanten. Samen met ongeveer 15 collega’s uit de fiscale praktijk werk je dagelijks samen voor verschillende ondernemers in de echte economie. Het team van Breda kenmerkt zich door de Brabantse gezelligheid en het laagdrempelige contact onder de collega’s. Ook draaien we bij Moore DRV onze hand niet om voor gezelligheid en een beetje sport! Zo zijn we al enkele jaren topsponsor en deelnemer van de Bredase Singelloop en zitten veel collega’s regelmatig samen op de tribune bij NAC. Ook zijn er naast verschillende PV-activiteiten en de vrijdagmiddagborrel veel eigen initiatieven waardoor we ook na werktijd regelmatig leuke dingen doen met elkaar.

Wat wij jou bieden als werkstudent fiscaal internationaal

 • Een aantrekkelijk salaris naast je studie.
 • Mogelijkheid tot een doorgroei naar de functie van junior belastingadviseur na het afronden van je Masteropleiding.
 • Je krijgt een eigen mentor die je helpt in je ontwikkeling.
 • Onbeperkt online trainingen volgen via het platform GoodHabitz om elke dag beter te worden.
 • Vaktechnisch bijblijven en groeien via interne en externe internationale vaktechnische overleggen en via onze academie.
 • Deelname aan externe bijeenkomsten, congressen en andere evenementen.


Moore DRV is een NOB-kantoor in Zuidwest-Nederland, dat jou alle ruimte en ondersteuning biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Wil je je vakinhoudelijk verder verdiepen? Dan regelen we de juiste training voor je. Of zou je graag doorgroeien naar een hogere functie? Samen stippelen we een route uit voor je verdere loopbaan.