Werkstudent Fiscaal

Bedrijf
Govers
Type
Werkstudentschap
Locatie
Eindhoven
Branche / Vakgebied
Fiscaal

Omschrijving

Govers, aangenaam!

De fiscale wet- en regelgeving verandert continu. Dit vraagt om een brede basiskennis, met een specialisme op één van de belastingonderdelen. Maar het vraagt ook om kennis en inzicht in de organisatie van de klant. Onze Belastingadviespraktijk houdt zich dagelijks bezig met de fiscale dienstverlening op nationaal en internationaal niveau.

Je voelt je thuis bij Govers!

Wij zijn het oudste zelfstandige accountantskantoor van Eindhoven. Met onze persoonlijke financiële dienstverlenging helpen wij al ruim 90 jaar onze klanten uit de Brainport regio groeien. Vanuit oprechte aandacht en gedegen kennis komen we samen tot de beste totaalaanpak voor financiële vraagstukken. Van samenstel, audit tot aan fiscaal advies, wij staan klaar voor onze klanten en helpen ondernemersdromen te realiseren.

Voor de Belastingadviespraktijk zijn wij op zoek naar een gedreven:

Werkstudent Fiscaal

Wat ga je doen?

Als werkstudent ga jij ervaring opdoen in de praktijk. Je werkt samen met het team aan diverse fiscale vraagstukken. In overleg met je leidinggevende krijg je jouw eigen rol op (nationale en/of internationale) klantvragen, denk hierbij aan het voorbereiden van adviezen, het onderzoeken van fiscale mogelijkheden en deze mogelijkheden te toetsen aan de huidige regelgeving. Uiteraard mag uitstekende begeleiding van onze Belastingadviseurs niet ontbreken, zodat jij de basis kunt leggen voor een carrière als Belastingadviseur.

Wat vragen wij van jou?

  • Je wilt je graag verder ontwikkelen binnen de fiscale praktijk;
  • Je bent ambitieus en gemotiveerd;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Je bent bezig met het afronden van je WO-master Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
  • Je bent (ten minste) 3 dagen per week beschikbaar;
  • Tot slot HUMOR! Daar houden wij van. Plezier in het werk staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat hebben we jou te bieden?

Voel je thuis bij Govers! Dat is de werkomgeving die wij jou bieden. Je gaat aan de slag als werkstudent binnen een groeiend accountantskantoor met hele gave klanten in en rondom Eindhoven. Je bent werkzaam binnen een jong en enthousiast team met veel kennis en een hoog kwaliteitsgevoel. Daar tegenover staat een mooie beloning. En is er een klik van beide kanten? Dan bieden wij jou een super gave startersfunctie! Met volop doorgroeimogelijkheden, een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket en persoonlijke ontwikkeling.

Dus ben jij die enthousiaste, ambitieuze fiscale werkstudent? Dan kom ik graag met jou in contact!

Contactpersoon:                       Janine Emonds (Corporate Recruiter)
Telefoonnummer:                      040 – 2 504 504
E-mail:                                      werkenbij@govers.nl

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.