Junior Vermogensmanager

Bedrijf
Servatus
Type
Startersfunctie
Locatie
's Hertogenbosch
Branche / Vakgebied
Fiscaal

Omschrijving

Wat ga je doen

Wil jij een expert worden in fiscale vraagstukken, financieringen en estateplanning? Zie jij een uitdaging in het combineren van deze kennis om daarmee onze vermogende ondernemersgezinnen optimaal te adviseren? Ben jij daarnaast een analytische denker en handig met Excel? Dan is de functie van Junior Vermogensmanager iets voor jou!

Als Junior Vermogensmanager werk je één-op-één samen met de relatiebeheerders. Samen adviseer je onze relaties over financiële-, fiscale- en estate-planningsgerelateerde vraagstukken. Je weet alles van de klanten in je portefeuille en zorgt voor een optimale advisering. Je stelt vermogens- en financiële planningen op voor nieuwe en bestaande cliënten en zorgt ervoor dat die adviezen ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Ook werk je intensief samen met onze vermogensbeheerders en leer zo veel over het vakgebied beleggen. En natuurlijk neem je actief deel aan inhoudelijke discussies met je collega’s. Je werkt daarnaast ook nauw samen met alle adviseurs rondom onze relaties, zoals accountants, belastingadviseurs en notarissen.

Wie ben jij?

Je hebt ambitie om je het vak van vermogensmanager eigen te maken. Je houdt ervan om deel uit te maken van een team en bent sociaal aangelegd, ook hou jij ervan om kennis uit te wisselen om zo tot het beste resultaat voor de klant te komen. Met taken ga jij kritisch, vertrouwelijk en nauwkeurig om.

Vereisten:

 • Een WO of HBO diploma in een relevante studierichting.
 • 0-2 jaar werkervaring
 • Affiniteit met de fiscale en juridische wereld.
 • Ervaring met Microsoft Office
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Werken bij Servatus

Servatus Vermogensmanagement is een Multi Family Office op loopafstand van het Centraal Station in Den Bosch. Op dit moment begeleiden wij circa 150 vermogende gezinnen, waaronder ondernemers, topsporters en zakelijk professionals op het gebied van vermogensplanning, vermogensregie en vermogensbeheer. Al zeven jaar op rij horen we bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Door deze groei zijn wij op zoek naar een talentvolle Junior Vermogensmanager. Onze kernwaarden zijn: menselijkheid, professionaliteit en doorpakken. Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen tot professioneel vermogensmanager? En ben jij degene die ons door jouw frisse blik scherp houdt, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou:

 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een Senior Vermogensmanager en door te blijven groeien binnen onze organisatie.
 • Hele interessante klantrelaties met uitdagende vraagstukken.
 • Een gedegen coachings- en leertraject inclusief periodieke vaktechnische cursussen.
 • Een opleiding tot Financieel Planner (FFP).
 • Een marktconform salaris op basis van een 40-urige werkweek.
 • Volledige vergoeding van je gemaakte reiskosten via het OV.
 • Per jaar 25 vakantiedagen.
 • Een platte organisatie, waar veel ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief en cv dan naar Kees Klijsen via keesklijsen@servatus.nl. Voor vragen kun je natuurlijk ook even contact opnemen via de mail of bellen naar +31642130260.