Junior Belastingadviseur

Bedrijf
HLB Witlox Van den Boomen
Type
Startersfunctie
Locatie
Rosmalen,Waalre,Waalwijk,Dongen
Branche / Vakgebied
Fiscaal

Omschrijving

Voor onze belastingadvies praktijk in Waalre, Rosmalen, Dongen & Waalwijk zijn wij op zoek naar een Junior belastingadviseur.

Wij zijn HLB Witlox Van den Boomen

Wij gaan voor groots en daar wil je bij zijn!

De twee multidisciplinaire adviesorganisaties HLB Van Daal en WVDB zijn onlangs gefuseerd en worden wereldwijd ondersteund door het internationale HLB-netwerk. Dit zorgt ervoor dat onze gedreven medewerkers zich groots kunnen ontwikkelen. Een nieuwe organisatie waar grootse dingen gaan gebeuren en waar energie vrijkomt. We groeien in omvang, maar groter worden is niet een doel op zich. We worden vooral enthousiast van de grootse impact die we als adviseurs en accountants samen kunnen maken. We helpen jou je ambities waar te maken.

Hoe ziet je dag eruit als (junior) belastingadviseur?
Als (junior) belastingadviseur ben je ondersteunend aan een (ervaren) belastingadviseur bij het geven van belastingadviezen voor externe klanten. Onze klanten zijn middelgrote en grote ondernemingen met activiteiten in het buitenland en buitenlandse bedrijven met activiteiten in Nederland. Je werkt zelfstandig minder complexe adviezen uit. Daarnaast verzamel je informatie t.b.v. voorbereiding van complexe belastingadviezen en werkt vastomlijnde onderwerpen en (deel)vraagstukken uit. Je legt gegevens vast in klantendossiers en stelt (concept)notities en brieven op. Je werkt in teamverband samen met de overige disciplines. Waaronder met accountants, corporate finance adviseurs, en advocaten en notarissen van onze strategische alliantie partner VDB Advocaten Notarissen.

Waarmee daag jij ons uit?

  • Betrokken | Passie | Ambitieus
  • Een afgeronde WO opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
  • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Je durft bestaande kaders los te laten om tot optimale oplossingen te komen voor de klant;
  • Kernwaarden van jou zijn: doorzettingsvermogen, kwaliteitsgericht en initiatiefrijk.

Wat kunnen wij jou bieden?
Vanaf het moment dat je bij ons begint bieden wij je de mogelijkheid voor het behalen van je NOB. Met de Academy bieden wij je een breed scala aan trainingen en cursussen op zowel vaktechnisch als persoonlijk vlak om je ontwikkeling verder te stimuleren. Voorbeelden hiervan zijn onze intern en extern georganiseerde vaktechnische cursussen alsmede diverse programma’s die zijn gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je vanaf je eerste werkdag een persoonlijke mentor toegewezen, die je ondersteunt en mede toeziet op het behalen van specifieke doelen, afgestemd op jouw behoefte. Je gaat deel uitmaken van een fiscaal team van circa 27 directe collega’s, dat in zijn totaliteit uit circa 100 professionals bestaat, verdeeld over zeven vestigingen. Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend maar wat wij belangrijk vinden, is een goede balans tussen werk en privé, dit houden wij dan ook goed in de gaten. Naast de algemene adviespraktijk beschikken wij over specialisten die werkzaam zijn op het gebied van omzetbelasting, loonbelasting en formeel belastingrecht.

Ben jij enthousiast?
Vind jij het leuk om onze ondernemers te ontzorgen en samen te werken in een multidisciplinair team? Aarzel dan niet en neem contact op met Jeroen Jacobs, Talent Acquisitie Specialist, tel. +31 881 948 136. We brengen je graag in contact met een toekomstige collega, dan heb je snel een indruk van de praktijk.