Werkstudent Belastingadviespraktijk

Bedrijf
HLB Witlox Van den Boomen
Type
Werkstudentschap
Locatie
Rosmalen,Schijndel,Waalre,Waalwijk,Dongen,Gemert,Valkenburg
Branche / Vakgebied
Fiscaal

Omschrijving

Wij zijn HLB Witlox Van den Boomen

Wij gaan voor groots en daar wil je bij zijn!

De twee multidisciplinaire adviesorganisaties HLB Van Daal en WVDB zijn onlangs gefuseerd en worden wereldwijd ondersteund door het internationale HLB-netwerk. Dit zorgt ervoor dat onze gedreven medewerkers zich groots kunnen ontwikkelen. Een nieuwe organisatie waar grootse dingen gaan gebeuren en waar energie vrijkomt. We groeien in omvang, maar groter worden is niet een doel op zich. We worden vooral enthousiast van de grootse impact die we als adviseurs en accountants samen kunnen maken. We helpen jou je ambities waar te maken.

Hoe jouw dag eruit ziet als Werkstudent Belastingadviespraktijk  
Ben jij een WO-student Fiscaal Recht of Fiscale Economie, in de eindfase van je studie en wil je nu alvast relevante werkervaring opdoen? Wil je zelfstandig meewerken in de belastingadviespraktijk van HLB Witlox Van den Boomen en zie jij details zonder het grote geheel uit het oog te verliezen? Vind je het leuk om je vast te bijten in de huidige wet- en regelgeving om tot optimale oplossingen te komen voor onze klanten? Neem jij jouw verantwoordelijkheid in het plannen en organiseren van je werkzaamheden en lever je een actieve bijdrage aan het team? Haal jij het beste in jezelf naar boven om je klant deskundige service te bieden? Kun je vraagstukken aan elkaar verbinden en overzicht bieden? Kortom: Wil jij de basis leggen voor een carrière als (Junior) Belastingadviseur? Word dan Werkstudent bij HLB Witlox Van den Boomen!

Wat wij graag in jou terug zien?

  • Je bent een WO-student Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
  • Kernwaarden van jou zijn: ambitieus, communicatief vaardig, leergierig, kwaliteitsgericht en een teamspeler;
  • Beschikbaar voor 24 uur per week gedurende de driemaandsperiode.

Wat je van ons mag verwachten?
Indien je na het afronden van je studie jouw carrière bij HLB Witlox Van den Boomen voortzet, neem je deel aan ons uitgebreide opleidings- en ontwikkeltraject in onze Academy en word je lid van het NOB (incl. de driejarige beroepsopleiding). Daarnaast krijg je vanaf je eerste werkdag een persoonlijke mentor toegewezen, die je ondersteunt en mede toeziet op het behalen van specifieke doelen, afgestemd op jouw behoefte. Je zal deel uitmaken van het fiscale team, dat in totaliteit uit ruim 110 professionals bestaat, verdeeld over zeven vestigingen in Brabant en Limburg.

Solliciteren bij HLB Witlox Van den Boomen
Ben jij een ondernemende student die graag relevante werkervaring op wil doen tijdens studie? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact op met Tess Rosdorff, Campusrecruiter, tel. +31 881 948 113. We brengen je graag in contact met een toekomstige collega voor een volledig beeld van de praktijk.

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HLB Witlox Van den Boomen? Volg dan onze bedrijfspagina via LinkedIn, wij verwelkomen je graag binnen ons netwerk!