Werkstudent Aangiftepraktijk

Bedrijf
HLB Witlox Van den Boomen
Type
Werkstudentschap
Locatie
Rosmalen,Schijndel,Waalre,Waalwijk,Dongen,Gemert,Valkenburg
Branche / Vakgebied
Fiscaal

Omschrijving

Wij zijn HLB Witlox Van den Boomen

Wij gaan voor groots en daar wil je bij zijn!

De twee multidisciplinaire adviesorganisaties HLB Van Daal en WVDB zijn onlangs gefuseerd en worden wereldwijd ondersteund door het internationale HLB-netwerk. Dit zorgt ervoor dat onze gedreven medewerkers zich groots kunnen ontwikkelen. Een nieuwe organisatie waar grootse dingen gaan gebeuren en waar energie vrijkomt. We groeien in omvang, maar groter worden is niet een doel op zich. We worden vooral enthousiast van de grootse impact die we als adviseurs en accountants samen kunnen maken. We helpen jou je ambities waar te maken.

Hoe jouw dag eruit ziet als Werkstudent Aangiftepraktijk
Zodra je aan de slag gaat als werkstudent binnen de aangiftepraktijk word jij onderdeel van de belastingadvies praktijk van HLB Witlox Van den Boomen. Onze belastingadvies praktijk bestaat uit ruim 100 fiscalisten verspreid over zeven vestigingen in Brabant en Limburg.

Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien:

  • Opstellen van IB en VPB aangiften;
  • Klantcontact m.b.t. de op te vragen stukkenlijst en de aanvragen/wijzigingen van voorlopige aanslagen;
  • Opstellen van bezwaarschriften of middelingsverzoeken (en het schakelen met de Belastingdienst hieromtrent);
  • Optioneel (indien interesse): opstellen van de consolidatiestaat en de fiscale vermogensvergelijking als onderdeel van de fiscale positie.

Wat wij graag in jou terug zien
Jij bent een enthousiaste HBO of WO student die minimaal 16 uur per week (tijdens kantooruren) beschikbaar is. Jij kan goed in teamverband samenwerken en bent leergierig om jouw vakkennis bij te houden.

Wat je van ons mag verwachten
Wij bieden jou de kans om een werkstudentschap aan te gaan bij de grootste fiscale praktijk van Noord-Brabant. Een professionele en informele werkomgeving waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen. Middels de ‘Academy’ bieden wij een uitgebreid pakket aan cursussen op zowel vaktechnisch als persoonlijk vlak en middels vaardigheidstrainingen wordt je persoonlijke ontwikkeling verder gestimuleerd. Heb jij interesse in een adviserende rol? Dan gaan we, zodra jij de werkzaamheden van de aangiftepraktijk onder de knie hebt samen kijken naar de mogelijkheden in de adviespraktijk.

Solliciteren bij HLB Witlox Van den Boomen
Ben jij een ondernemende student die graag relevante werkervaring op wil doen tijdens studie? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact op met Tess Rosdorff, Campusrecruiter, tel. +31 881 948 113. We brengen je graag in contact met een toekomstige collega voor een volledig beeld van de praktijk.

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HLB Witlox Van den Boomen? Volg dan onze bedrijfspagina via LinkedIn, wij verwelkomen je graag binnen ons netwerk!