Fiscaal Werkstudent

Bedrijf
Vermetten
Type
Werkstudentschap
Locatie
Diessen
Branche / Vakgebied
Fiscaal

Omschrijving

Of je nu net begint of een gevestigde naam bent, bij Vermetten kom je altijd verder. Je hoeft geen vastomlijnd carrièrepad te volgen om uiteindelijk aan tafel te komen. Nee, je zit gelijk aan tafel. Je praat mee, je doet mee. Dat geldt ook voor jou als je naast je fiscale studie komt werken bij Vermetten!

Bij Vermetten zijn we allemaal collega’s. Ook al begin je net aan je carrière en werk je parttime, we zien jou als een volwaardig lid van het team. Samen zorgen we ervoor dat jouw werkstudentschap leuk én leerzaam is.

Ons team

Bij Vermetten werken we inmiddels met zo’n 200 collega’s verspreid over 7 verschillende vestigingen in Brabant. Op iedere locatie én over alle locaties heen vormen we een hecht team, waar professionaliteit en plezier hand in hand gaan. We combineren daarbij het beste van twee werelden. De flexibiliteit en snelheid van een klein kantoor, gecombineerd met de expertise van een grotere organisatie.

Binnen de fiscale praktijk hebben we regelmatig mogelijkheden voor werkstudenten. Als fiscaal werkstudent ondersteun je de belastingadviseurs en kun je wat je hebt geleerd in je studie in de praktijk brengen. Onze klantenportefeuille bestaat uit MKB organisaties, uiteenlopend in grootte, sector en uitdagingen. Zo kun je in korte tijd veel leren en jezelf ontwikkelen als junior belastingadviseur!

Het verschil

Hét verschil maken we met onze cultuur. Zonder gedoe is de kapstok voor onze samenwerking en omgang met elkaar en met onze klanten. Ongedwongen, altijd professioneel en met ruimte voor eigen keuzes in je carrièrepad. Het gaat tenslotte om jouw werkplezier en ontwikkeling.

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden over een fiscaal werkstudentschap bij Vermetten? Dan horen we graag van je! Neem contact op met Djura Gommers (Corporate Recruiter) om de actuele mogelijkheden te bespreken. Je bereikt Djura via solliciteren@vermetten.nl of op 0161-456056.