Werkstudent Fiscaal bij Zantboer & Partners

Bedrijf
Moore DRV
Type
Werkstudentschap
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Fiscaal

Omschrijving

Bij Zantboer & Partners zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent! Volg jij een master in fiscaal recht of fiscale economie en wil jij naast je studie werkervaring op doen in de fiscale advisering van zeer vermogende dga’s en particulieren? Dan is een werkstudentschap bij het laagdrempelige team Zantboer & Partners misschien wel iets voor jou!

Jouw functie als werkstudent bij Zantboer & Partners

Als werkstudent fiscaal ga je werken in ons nieuwe pand in Rotterdam. Je assisteert bij het opstellen van complexe aangiften en adviezen. Als werkstudent ondersteun je verschillende belastingadviseurs met de (integrale) advisering over behoud en overdracht van (familie)vermogen. Jouw werkzaamheden zullen daarbij onder meer bestaan uit het ondersteunen van de advisering over het schenken of nalaten van vermogen, over echtscheidingen en over (her)structureringen.

Zantboer & Partners houdt rekening met jouw persoonlijke omstandigheden, je studie staat bij ons op nummer 1. We zoeken werkstudenten die verantwoording willen nemen. Je kunt zelfstandig werken, maar maakt actief gebruik van de mogelijkheid om te sparren. Daarvoor maken we altijd tijd. Zantboer & Partners is onderdeel van DRV Accountants & Adviseurs en is een platte organisatie, waardoor je als fiscale werkstudent ook direct contact hebt met de directeur.

Jouw toekomstige werkgever

Zantboer & Partners B.V. biedt vermogende dga’s en particulieren een breed pakket aan diensten op fiscaal en financieel gebied aan. Onze visie is duidelijk: cliënten voorzien van hoogwaardig fiscaal advies en hen ontzorgen door desgewenst alle fiscale en administratieve zaken uit handen te nemen. Wij staan bekend om onze oplossingsgerichte aanpak. Onze NOB-geregistreerde organisatie is open, efficiënt en kent een grote betrokkenheid. We werken vanuit Rotterdam en Breda voor cliënten in heel Nederland en daarbuiten.

Sinds 1 juli 2015 is Zantboer & Partners B.V. een zelfstandig onderdeel van DRV Accountants & Adviseurs. Zo behouden wij onze focus en kunnen waar nodig rekenen op de brede ondersteuning van een full service accountants- en adviesorganisatie. DRV is net als Zantboer & Partners nauw betrokken, persoonlijk en heeft uitstekende vakinhoudelijke kennis. Daarnaast werkt Zantboer & Partners nauw samen met andere accountants- en administratiekantoren, advocaten, notarissen en family office.

Werkstudentschap iets voor jou?

  • Je bent bezig met je master in de richting van fiscaal recht of fiscale economie.
  • Je bent communicatief vaardig en proactief.
  • Je hebt een brede belangstelling voor fiscale vaktechniek.
  • Je bent ambitieus en hebt de drive om te groeien in je vak en als persoon.

Doorgroeien naar belastingadviseur

Tijdens je werkstudentschap bieden wij jou persoonlijke en professionele begeleiding en uitzicht op een verdere loopbaan bij Zantboer & Partners. Je eigen ontwikkeling en groei staan centraal, zowel vakinhoudelijk en adviesvaardig als persoonlijk. Zit jij op je plek bij Zantboer & Partners en zijn wij tevreden over jouw functioneren? Dan bieden we je waarschijnlijk een contract aan om in dienst te komen als junior belastingadviseur.

Dit kun jij van ons verwachten:

  • Aandacht en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Je krijgt een eigen mentor die je helpt in je ontwikkeling.
  • Onbeperkt online trainingen volgen via het platform GoodHabitz om elke dag beter te worden.
  • Vaktechnisch bijblijven en groeien via de DRV Academie.
  • Deelname aan externe bijeenkomsten, congressen en andere evenementen.
  • Een aantrekkelijk uurloon.

Direct solliciteren en meer informatie

Direct solliciteren op deze functie bij Zantboer & Partners? Dat kan hier vinden.