Consultant Transfer Pricing

Bedrijf
Grant Thornton
Type
Startersfunctie
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Fiscaal

Omschrijving

In het kort

Wie: Je hebt een master fiscale economie of fiscaal recht afgerond en hebt voorkeur voor of werkervaring in Transfer Pricing.
Wat: Bijdragen leveren aan het Transfer Pricing team.
Waarom: Jezelf ontwikkelen binnen Transfer Pricing met een snelle leercurve.
Waar: Jouw standplaats is Amsterdam maar je bent bereid om ook op andere locaties te werken.

De functie

Onze afdeling Transfer Pricing (TP) adviseert multinationale (zowel corporates en als mkb) ondernemingen met alle facetten van transfer pricing. Zoals bijvoorbeeld de optimalisatie van business modellen, het in kaart brengen van transfer pricing beleid, business strategie bepalen, risico analyse, documentatie, bilaterale overleg, end-to-end implementatie van transfer pricing beleid, CbC reporting et cetera. Als Consultant Transfer Pricing ondersteun je de TP specialisten bij onder andere het opstellen van de transfer pricing documentatie voor klanten, voer je functionele, financiële en economische analyses uit en bereid je adviezen voor over implementatie, documentatie, planning en begeleiding van boekenonderzoeken door de Belastingdienst bij jouw klant. Je werkt veel samen met de andere disciplines van Grant Thornton wereldwijd om de klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Je hebt onder andere veelvuldig contact met specialisten uit ons internationale Transfer Pricing netwerk.

Wij zoeken

Je herkent jezelf in het volgende profiel:
• Je het een master opleiding fiscale economie, economie, bedrijfseconomie of fiscaal recht afgerond;
• Je hebt aantoonbare ervaring of affiniteit met Transfer Pricing;
• Enige programmeerkennis is een pre;
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels en goede vaardigheden in het Nederlands. Kennis van andere talen is een pre;
• Je stelt jezelf pro-actief op, je bent commercieel ingesteld en hebt oog voor detail;
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: ruimte om te groeien

Wij bieden je de kans om te leren en te groeien. Je komt terecht in een professionele werkomgeving, waarin je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. Om ervoor te zorgen dat jij keer op keer excellente kwaliteit en service kunt leveren is er veel aandacht voor opleidingen zowel intern als extern en hechten wij veel waarde aan ‘training on the job’. Uiteraard ben je ook verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière bij Grant Thornton? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. We ontvangen ook graag je motivatiebrief, daarnaast kan het opvragen van een cijferlijst onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Wil je meer weten over de vacature of heb je nog een goeie vraag? Neem dan contact op met Stephanie Kruythof via 088-676 9575.

Locatie

Amsterdam

Publish date

22.09.2021

Contactpersoon

Stephanie Kruythof