Junior aangiftemedewerker

Bedrijf
Bol Adviseurs
Type
Werkstudentschap
Locatie
Boxmeer,Nijmegen,Veghel,Venray
Branche / Vakgebied
Fiscaal

Omschrijving

Junior aangiftemedewerker 

Boxmeer, Nijmegen, Veghel, Venray 

Analytisch en doelgericht. Als junior aangiftemedewerker maak je gebruik van je analytisch talent en help je klanten hun doelen te bereiken 

Onze uitdaging voor jou 

Als junior aangiftemedewerker ga je bolwerken in onze aangiftepraktijk. Denk aan de aangiftes IB, VPB, schenk-, en erfbelasting die jij voorbereidt en samenstelt. Je bent proactief en ondersteunt klanten en collega’s bij fiscale vraagstukken die je signaleert. Ook onderhoud je contact met de belastingdienst over bezwaren en vragenbrieven en stel je vermogensvergelijkingen op. Daarnaast zijn door jouw bijdrage klantendossiers compleet en overzichtelijk. Samen met je collega’s teken je voor een tijdige aangifte. 

Jouw profiel 

Combineer je analytische talenten met klantgericht werken? Een tikje eigenwijsheid met een plezierige persoonlijkheid? Initiatief met inlevingsvermogen? Bij Bol kun je doorgroeien: in je vak en als persoon. Je weet waar je staat en waar je naar toe wilt. Omdat afwachten niet jouw ding is, werk jij actief aan jouw kennis, vaardigheden en competenties. Communicatief ben je sterk. 

Met deze eigenschappen blink jij uit in het fiscale vak: 

  • Proactief en klantgericht 

  • Analytisch denkvermogen 

  • Een afgeronde fiscale HBO opleiding of je volgt de WO-opleiding fiscaal recht of economie 

  • Minimaal 25 uur per week beschikbaar 

Wat wij jou bieden 

Bij Bol waarderen we niet alleen ambitie maar ook sociale betrokkenheid. Dit zorgt voor een wisselwerking. Resultaat? Een groeiklimaat en werk dat inspireert. Je krijgt het beide. Als jij jezelf wilt ontwikkelen, investeren we in jou. Die zekerheid heb je. Evenals een marktconform salaris en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie. 

Solliciteer  
Bekijk andere vacatures