Belastingadviseur

Bedrijf
ABAB
Type
Startersfunctie
Locatie
Tilburg
Branche / Vakgebied
Fiscaal

Omschrijving

Wat vragen we van je? 

  • Wo Fiscaal Recht/ Fiscale Economie 

  • Klantgericht 

  • Communicatief 

  • Vakkundig 

Wat krijg je van ons? 

  • Flexibele werktijden 

  • 33 vakantiedagen 

  • Regie over je loopbaan 

  • Diverse opleidingsprogramma's 

Als belastingadviseur ondersteun je collega’s met fiscaal advies. Je werkt aan belastingaangiften, bezwaarschriften en je bereidt adviezen aan klanten voor. 

Jouw werk in het kort 

Ga je aan de slag als belastingadviseur, dan stel je eenvoudige bezwaarschriften op. Je bereidt adviezen voor en stelt belastingaangiften op. Ook controleer je belastingaangiften en beantwoord je fiscale vragen van je collega’s zoals assistent-accountants en relatiemanagers. 

Zo kan je dag eruitzien 

Vandaag heb je je agenda ’s ochtends geblokkeerd voor afspraken want samen met je collega’s ga je de belastingaangiften van klanten afronden. In de meeste gevallen kun je zelf gemakkelijk vooruit, soms overleg je even met een collega. Met drie klanten neem je telefonisch contact op zodat je met zekerheid over de juiste cijfers beschikt. 

Na een gezellige teamlunch heb je een overleg met je collega die als belastingadviseur betrokken is bij een groot adviestraject. Een groothandel heeft een overnamebod gekregen en heeft vragen over de fiscale gevolgen. Aan jou de vraag om de jurisprudentie erop na te slaan. Aan het eind van de dag heb je een aantal bruikbare voorbeelden op een rij gezet. 

Jouw profiel 

Heb je net je WO-opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie afgerond? Of heb je al enkele jaren werkervaring? Dan kun je bij ons aan de slag als Belastingadviseur. Je bent klantgericht, werkt graag samen en je overtreft in je werk de verwachtingen. 

Wat wij je bieden 

Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Daar kun je op rekenen. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling. 

Je krijgt bij ABAB de kans om je talenten te blijven ontwikkelen via diverse opleidingsprogramma’s. Daarbij gaat het niet alleen om vakinhoudelijke vaardigheden, maar ook om de ontwikkeling van ‘soft skills’ zoals communicatieve vaardigheden. We stimuleren je om zelf de verantwoordelijkheid en regie te nemen voor je loopbaan. 

Iets voor jou? 

Heb je de baan gevonden die bij je past? Solliciteer dan direct! Of neem contact op voor meer informatie met Clinge Kuijsters-Bakker. Als je je e-mailadres achterlaat, krijg je een melding van nieuwe vacatures die interessant voor je zijn.