Zantboer & Partners

Over Zantboer & Partners

Uw persoonlijke adviseur

Wij zijn Zantboer & Partners. Zantboer & Partners geeft haar cliënten hoogwaardig fiscaal advies en ontzorgt hen op fiscaal en administratief vlak. Het team van Zantboer & Partners beschikt over de specialistische kennis en vaardigheden die vereist zijn om vermogende personen en families op een adequate en persoonlijke wijze te adviseren. Hierbij werken wij eventueel samen met andere adviseurs van onze cliënten, zoals accountants- en administratiekantoren, notarissen, advocaten, familiy offices, vermogensbeheer en trustkantoren.

Wij richten ons op:

  • High net worth individuals
    Vermogende families en individuen, veelal huidig of oud-aandeelhouders van (familie)bedrijven, die behoefte hebben aan advies op het hoogste niveau.
  • Highly exposed individuals
    CEO’s, CFO’s, commissarissen, toezichthouders, etc. die behoefte hebben aan ondersteuning ten aanzien van compliance op het hoogste niveau van kwaliteit en discretie.
  • Highly demanding individuals
    Een ieder voor wie wij, gezien onze specialistische kennis, al dan niet incidenteel, van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Eigen initiatief gevraagd

Wij zijn ervan overtuigd dat we optimaal gebruik moeten maken van ieders capaciteit. Alleen dan zijn we een topkantoor. We leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteiten. Maar we kijken vooral naar jou ondernemerschap en gedrevenheid. We dagen je uit om ook buiten de kaders van je opdracht mee te denken. Want eigen initiatief, daar houden we van.

Werken bij Zantboer & Partners?

Verwacht bij ons geen grote ego’s of ellebogenwerk, maar benaderbare professionals die samen verder komen. Die samenwerken in een ondernemende, innovatieve en ambitieuze cultuur. Waar oog is voor elkaar en waar hard wordt gewerkt, maar niet ten koste van je privéleven. En waar we voor uitstekende professionals altijd plaats maken.

Hier staan wij voor:

Aandacht
Onze specialisten onderhouden nauw contact met de klant en weten zo precies wat zij nodig hebben, waardoor de klant rust ervaart.

Vertrouwen
We werken vanuit vertrouwen en stellen het belang van de cliënt en diens familie voorop.

Onafhankelijkheid
We werken samen met de partners voor een brede dienstverlening, maar blijven onafhankelijk.

Continuïteit
De cliënt heeft een vast aanspreekpunt, een specialist die zich samen met de cliënt inzet voor continuïteit van diens vermogen.

Samenwerking met partners

Sinds 2015 is Zantboer & Partners zelfstandig onderdeel van Moore DRV. Daarmee hebben we desgewenst een partner in de brede dienstverlening aan onze cliënten en beschikt Zantboer & Partners via Crossminds over de expertise voor de waardering van ondernemingen. Daarnaast werken we via het internationale Moore Global veelvuldig samen met de buitenlandse partnerkantoren.

Wil je meer weten over werken bij Zantboer & Partners? Neem dan contact op met onze recruiter via 088-4606988 om de mogelijkheden te bspreken, of bezoek alvast onze website om de actuele vacatures te bekijken.