Van Oers

Over Van Oers

Onderneem met voorsprong
Met ruim 400 medewerkers behoort Van Oers tot de grotere regionale accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland. Onze organisatie kent zo’n twintig specialismen, die samenwerken als één team. Samen met ondernemers willen we voorop lopen en vooruitkijken, vanuit oprechte nieuwsgierigheid en een oersterke kennisbasis. Van Accountancy tot Corporate Finance. Van Agro tot Zorg. Voor startende ondernemers en ervaren ondernemers. Voor regionaal gewortelde en internationaal navigerende ondernemers.

Wie klanten helpt te ondernemen met voorsprong, moet zelf eerst vooroplopen. Daarom heb je bij Van Oers structureel de ruimte om te groeien, via de Van Oers University. Je kunt het hele jaar door cursussen en trainingen volgen voor vakinhoudelijke verbreding en voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kun je deelnemen aan speciale developmenttrajecten, afgestemd op je functie en werkervaring.

Zijn wij een match? Laat van je horen
Maak de eerste stap in je carrière bij Van Oers. Ontdek wat bij je past, samen met onze recruiter Wendy. Neem contact met haar op of bekijk de vacatures op https://bit.ly/46Jz2SM.