Trivent

Over Trivent

Trivent staat voor kwaliteit, continuïteit, vertrouwen en betrokkenheid. Circa 50 professionals verdeeld over drie vestigingen (Den Bosch, Waalwijk en Nuenen) werken dagelijks enthousiast samen om onze cliënten te adviseren, te ondersteunen en te begeleiden bij het realiseren van hun doelstellingen.
We verkopen geen producten, maar wij bouwen een relatie op met onze cliënten, we weten wat hen persoonlijk en zakelijk bezighoudt en zorgen ervoor dat zij zich altijd in de fiscaal meest optimale positie bevinden.

Onze cliënten zijn met name DGA’s met MKB-bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Als belastingadviseur bij Trivent krijg je ook te maken met beleggingsfondsen, administratiekantoren, stichtingen en verenigingen en zeer vermogende particulieren. Kortom: een uitdagend cliëntenpakket en een uitdagende functie.

Bij Trivent leren we van elkaar en stimuleren wij je om jezelf verder te ontwikkelen. Hiervoor krijg je alle kansen. We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Daarom heb je een grote mate van vrijheid bij het indelen van jouw werkzaamheden. Bij Trivent heerst een informele sfeer. Gezelligheid op en buiten de werkvloer vinden wij enorm belangrijk.

Droom jij van een fantastische carrière als belastingadviseur voor het MKB, DGA’s en vermogende particulieren in een bruisende adviespraktijk? Pak dan je kans bij Trivent accountants en belastingadviseurs!

Wil je kennis maken met Trivent, neem dan contact op met Carola Dollekens via de e-mail c.dollekens@trivent.nl of telefonisch 088-3742301.
Hopelijk spreken we elkaar snel!