Stolwijk Kennisnetwerk

Over Stolwijk Kennisnetwerk

Vanuit kennis creëren we kansen

Stolwijk Kennisnetwerk (SKN) is een breed georiënteerde kennis- en adviesorganisatie gespecialiseerd in accountancy, fiscaliteit, HRM, IT, bedrijfsoverdracht, herstructurering en het publiek domein. We zijn er om het MKB en overheidsorganisaties in Midden- en Oost-Nederland duurzaam te laten groeien. Dit doen wij vanuit onze kantoren in Doetinchem, Zevenaar, Wijchen en Deventer.

 

Als je op zoekt bent naar een carrière waarin je echt het verschil kunt maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als medewerker bij SKN draag je elke dag bij aan innovatief ondernemerschap door mensen en kennis met elkaar te verbinden. Jij begrijpt de dagelijkse uitdagingen van een organisatie en zet jouw kennis om in advies op maat. Het succes van jouw klanten is jouw succes én andersom.

 

Open een nieuwe wereld aan mogelijkheden

Werken bij SKN betekent werken in een organisatie waar je dagelijks wordt uitgedaagd in je werk en op persoonlijk vlak. Zodat jij kunt uitgroeien tot de professional die jij wilt zijn. Je komt terecht in een netwerk met een informele en mensgerichte cultuur, waarbij samenwerking met hoofdletters wordt geschreven.

 

Bij SKN zijn we voortdurend op zoek naar leergierige collega’s die willen groeien in hun kennis, zichzelf willen ontwikkelen en natuurlijk geïnteresseerd zijn in het leveren van toegevoegde waarde aan ondernemend Nederland.

 

Het is het bundelen van onze krachten dat werken bij ons uniek maakt. Zeven sterke, afzonderlijke disciplines vormen één hechte netwerkorganisatie waarin persoonlijke ambities en bedrijfsdoelstellingen samengevoegd worden. Het is de combinatie van specialisatie en ontwikkeling in de breedste zin. Door te blijven leren, openen we samen een nieuwe wereld aan mogelijkheden.

 

Werken bij?

Heb je vragen of wil je meer weten over de carrièremogelijkheden van Stolwijk Kennisnetwerk? Contact onze recruiter Elsbeth Adams per mail via hr@stolwijkkennisnetwerk.nl of bel/app naar 06 10016218