Schipper

Over Schipper

Word jij ook de beste versie van jezelf?
 

Bij Schipper hoor je erbij. We doen niet aan grote hiërarchische torens en nummertjes trekken: de lijnen zijn kort en alle deuren staan open. De beperkte grootte van onze vestigingen maakt dat je weet wie je collega’s zijn. De persoonlijke en toegankelijke cultuur werkt verbindend: zo zijn we samen trots op de organisatie.

 

Over Schipper

De diensten die Schipper aanbiedt zijn divers en de verschillende mkb klanten die wij in portefeuille hebben, bieden nog meer diversiteit. Door de verspreiding van onze 10 vestigingen in Zuidwest-Nederland zijn we altijd dichtbij. Bij de klant, bij collega’s en bij jou. Met onze verschillende disciplines helpen we onze klanten vooruit te komen. We gaan daartoe niet op de stoel van de ondernemer zitten, maar pakken er een stoel bij en schuiven aan. We kijken terug op cijfers van de afgelopen periode, denken mee over de bedrijfsvoering van vandaag en helpen te bouwen aan de strategie voor morgen.

Samen bouwen

 

Of je nu stagiair bent, starter of een doorgewinterde professional: iedereen is een even belangrijke schakel in onze onderneming. Als starter kom je in aanraking met uitlopende aspecten binnen de adviespraktijk. Door samen met onze veertig fiscale collega’s te overleggen, interdisciplinaire en informele samenwerkingen op te zoeken en de input van iedere collega op waarde te schatten, werken we met elkaar aan ontwikkeling. We hebben aandacht voor de groei van onze professionals, van de organisatie en natuurlijk ook van de klanten die we bedienen.
 

Omdat jouw ambitie ook ónze toekomst is, bieden we je bovendien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Sterker nog: we dagen je graag uit! Jij regisseert je eigen loopbaan, maar samen maken we er een mooie toekomst van!

 

Kom aan boord bij Schipper

Heb je interesse in een bijbaan als fiscaal werkstudent, een stage of een fulltime baan, dan horen wij dat graag! Stuur je cv en motivatie via deze link naar ons op.

Meer informatie over onze vacatures tref je op onze website www.werkenbijschipper.nl. Neem bij vragen contact op met de afdeling Human Resources via 0118-486848.