PwC

Over PwC

Maak samen met ons het verschil

Jouw toekomst in Tax
Geef jouw carrière een boost en kies voor een werkstudentschap bij PwC! Binnen ons werkveld Tax ondersteun je privépersonen, middelgrote ondernemingen, beursgenoteerde bedrijven, overheden en andere organisaties bij het optimaliseren van hun fiscale positie of advisering en uitvoering van de compliance. Je informeert klanten zo goed mogelijk over alle relevante en actuele (fiscale) ontwikkelingen en de gevolgen voor hun specifieke situatie. Een mooie kans om je te oriënteren en ervaring op te doen!

Uitdagend werk dat ertoe doet
In diverse, ambitieuze teams word je bij PwC uitgedaagd je hart en waarden te volgen. Daarbij is er volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. Je wordt intensief begeleid door een persoonlijke coach, doet ruime ervaring op binnen verschillende sectoren, en werkt met diverse klanten die daadwerkelijk een verschil maken in de maatschappij, van start-ups tot grote multinationals.

Het beste uit jezelf en je leven halen
Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn, dat je het gevoel hebt dat je erbij hoort. En dat jij jouw unieke vaardigheden verder kan ontwikkelen met behulp van de nieuwste technologie. Om het beste uit jezelf te kunnen halen, is een goede balans belangrijk. Bij ons heerst er geen 9-tot-5-mentaliteit. Je hebt de flexibiliteit om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. En tegelijkertijd succesvol te zijn.

Kijk voor actuele evenementen, stages en vacatures op pwc.nl/carriere.

Join our community of solvers.
Bij PwC zijn we ervan overtuigd dat je de beste oplossingen samen bedenkt. Dit doen we door mensen met verschillende achtergronden en perspectieven samen te brengen. Mensen zoals jij. We combineren ervaring, vindingrijkheid en enthousiasme van onze collega’s met technologie, zodat we uitdagingen vanuit alle kanten bekijken. Zo helpen we onze klanten en de maatschappij verder. Dat is de kracht van onze community of solvers.

Ben jij klaar om het verschil te maken?

Britte Oskam - Talent Acquisition Specialist Tax
Mobile: +31 6 43299661
Email: britte.oskam@pwc.com