Pereira

Over Pereira

Pereira biedt hoogwaardige creatieve en pragmatische maatoplossingen aan haar cliënten. De cliënten van Pereira zijn veelal zeer vermogende families met hun ondernemingen. Pereira opereert aan de bovenkant van de markt, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Pereira onderscheidt zich door haar unieke aanpak in combinatie met brede en specialistische kennis. De aangiftepraktijk is geïntegreerd onderdeel van deze boutique.

Binnen Pereira wordt gewerkt met cliënten teams, die per cliënt worden samengesteld uit twee of meerdere adviseurs. Iedereen werkt met iedereen samen, ongeacht het niveau, en leert zo van elkaar. Op deze wijze wordt een optimale kennisdeling en ontwikkeling van medewerkers gerealiseerd.

Nieuw fiscaal talent

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw fiscaal talent. Voel jij je thuis in een omgeving waar creativiteit, vrijheid en teamspirit belangrijk zijn? En ben je op zoek naar een baan waarbij je jezelf kunt zijn en met leuke collega’s je creativiteit en kennis kwijt kunt in complexe vraagstukken? Kom dan met Pereira kennismaken. Wij bieden een werkstudentschap en een Business Course naar Lapland. Genoeg opties om ons kantoor, het team en onze cliënten te leren kennen.

Meer weten?

Wil je meer over ons weten? Bezoek dan onze website werkenbij.pereiraconsultants.com of bel met

Maaike de Boer of Justin Koek 070 - 75 70 100
@Pereiratax