OOvB adviseurs en accountants

Over OOvB adviseurs en accountants

OOvB adviseurs en accountants heeft in haar langjarig bestaan een sterke reputatie opgebouwd als een betrokken en deskundige dienstverlener voor ondernemers in de regio Noordoost-Brabant en Zuidoost-Gelderland. Vanuit 5 regiokantoren staan wij, met een team van 7 vennoten en in totaal zo'n 135 professionals, onze klanten dagelijks bij op het vlak van accountancy, fiscaliteit, juridische zaken, bedrijfsadvies, corporate finance, salarisadministratie en personeel & organisatie.

Met onze vijf vestigingen in Cuijk, Wijchen, Wanroij, Heesch en Uden zijn wij diepgeworteld in de regio en weten we wat onze klanten beweegt. Op zakelijk vlak én privé wanneer dat aan de orde is.

Missie
Bij OOvB hebben we een sterke betrokkenheid met ondernemers. Als geen ander weten wij dat niet cijfers, maar menselijk talent het verschil maakt in een bedrijf. We doen er dan ook alles aan om het ondernemerstalent van onze klanten verder te ontwikkelen. Door ze te ontzorgen op het gebied van financiën, fiscaliteit en recht, maar ook door dienstbaar te zijn met kennis en middelen die bijdragen aan goed en onderscheidend ondernemerschap.

Elke dag opnieuw. In voor- en tegenspoed.

Heb je interesse in een nadere kennismaking met de adviseurs en accountants van OOvB? Dan nodigen wij je graag uit om een kijkje te nemen op onze website www.oovb.nl of www.werkenbijoovb.nl. Natuurlijk kun je ook direct contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking met één van onze vennoten. Wij staan graag voor je klaar.