NH Adviseurs

Over NH Adviseurs

Kan het anders…? Wij denken van wel!

Dat is wat ons bij NH Adviseurs met elkaar verbindt. Onze adviseurs - of dit fiscalisten, bedrijfsadviseurs of wie dan ook betreft -  zij zien de uitdaging om tot het beste resultaat voor de klant te komen. Bij NH Adviseurs hebben we een enthousiast en ijzersterk team. Sterk als team maar ook krachtig als individu. Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, vrijheid binnen het team en een gezonde dosis enthousiasme maakt dit alles een geweldige club van ongeveer 20 mensen. Dit alles in een informele sfeer.

NH Adviseurs, gevestigd in Helmond en Weert, adviseert voornamelijk “ondernemende” ondernemers. Of dit het opstarten, voortzetten, overnemen of laten groeien van een bedrijf betreft, onze adviseurs kijken met de ondernemer mee. Als sparringpartner, deskundige en vertrouwenspersoon; vaak leidend tot een jarenlange onderlinge band.  En omdat we geen accountancy en aangifte praktijk hebben zijn we onderscheidend en echt gericht op het vooruitkijken, de toekomst.

Jouw interesse ligt op fiscaal gebied, hoe past dit binnen NH Adviseurs?

Ons team van fiscalisten bestaat uit senioren (wat tevens partners kunnen zijn), medioren en junioren. Al zijn dit termen die wij niet direct gebruiken. Binnen het team wordt gekeken waar de kennis, ervaring en passie van de betreffende persoon ligt. Op de voorgrond als fiscaal relatiebeheerder of juist op de achtergrond als specialist? Het past allemaal. Passie is bij NH Adviseurs een gewaardeerde en waardevolle eigenschap. Er zijn binnen het team veel mogelijkheden om verder te groeien. Zo is er naast een ruim budget voor scholing en opleiding ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Zo faciliteren we een paar keer per jaar een Masterclass met onderwerpen van andere disciplines dan je eigen vakgebied.

De opbouw en uitbouw van je carrière heb je zelf in de hand. Dit is, net zoals onze dienstverlening, geen vaste route.

Nieuwsgierig geworden naar jouw route?

Kijk dan eens op onze website:  https://www.nhadviseurs.nl/. Daar staat meer informatie over NH Adviseurs, ons team, maar ook interessante vacatures. Voel je ook vrij een open sollicitatie te sturen voor een werkstudentschap. We kijken graag met je naar de mogelijkheden. Heb je vragen of interesse, neem dan contact op met Jessica (HR) tel 0492- 505 300 of stuur een bericht naar hr@nhadviseurs.nl.