NH Adviseurs

Over NH Adviseurs

Wie zijn wij?

NH Adviseurs is een onderscheidend en proactief advieskantoor dat MKB relaties aan de hand mee neemt met ‘out of the box’ ideeën en geen genoegen neemt met standaardoplossingen.

NH Adviseurs is onderscheidend omdat wij ons alleen bezighouden met adviseren en geen accountancy praktijk hebben. Dit maakt dat de werkzaamheden en cultuur bij ons gericht zijn op vooruitkijken.

Onze specialismen bevinden zich op het bedrijfskundige, bancaire en fiscale vlak. We schakelen snel op deze disciplines, want daar zit nagenoeg altijd verwevenheid in. Bovenal doen we dit in begrijpelijke taal zodat deze voor onze klanten te volgen is.

Onze fiscalisten vinden het een uitdaging om de MKB ondernemer op een breed fiscaal vlak te adviseren en willen een graag geziene sparringpartner zijn voor de ondernemer.
Kan het anders… wij denken van wel!
"Het zit in ons DNA"

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie met een grote diversiteit aan werkzaamheden;
  • Ondersteuning in je groei en de mogelijkheid om zelf je ontwikkeling vorm te geven;
  • De mogelijkheid om zelf je groeitempo te bepalen;  
  • Goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Doorgroeimogelijkheden in een resultaatgerichte, dynamische en innovatieve cultuur;
  • Een prettige en informele werkomgeving in een team van 19 enthousiaste collega’s.
    “Beloofd”

Een carrière bij NH Adviseurs?

Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten die ons team met professionals kunnen versterken. Als je graag anders kijkt dan anderen, graag wil leren en wil groeien, graag samenwerkt met professionals en met klanten.. dan denken wij dat jij bij ons past. Je kunt dan jouw carrière bij ons verder vorm geven.

Ontdek onze actuele vacatures op https://www.nhadviseurs.nl/carriere/ en reageer!